江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
who car
咪就係,中国第一金又唔見佢出黎吹奏,呢個第三定第四就出post係咁講,仲要唔寫明係中国香港隊,其心可誅
《儒林外史》第二二回:「不要惡心!我家也不希罕這樣老爺!」

咁依度算動詞定名詞?
係中国香港人呀hi
原來有人同我一樣
做政府工算唔算係建制一部份?
連登本來就小眾, wfc
仲有, 對上1996年李麗珊拎完牌
之後香港(1997-2003)發生咩事?
希望今次拎完金牌咪用哂D好運
連登本來就小眾, wfc
仲有, 對上1996年李麗珊拎完牌
之後香港(1997-2003)發生咩事?
希望今次拎完金牌咪用哂D好運
唔會日日睇到你班痴線佬亂屌人
唔洗咁嬲 中国香港隊根本無資格另外出一隊。併入中国隊啦
凌晨排隊買熱香港豬柳就係呢D人
總之要話俾人知有跟實潮流
勝利球迷姐講到佢好似一直有追開咁,拎左金牌有排佢J中国香港啦。人地話唔知點解唱国歌香港人永遠都感受唔到 ,問下佢想表達咩啦
岩呀
做人最緊要有consistency
上連登屌藍係佢地唯一成就
想問下,
鄧炳強去參加奧運攞左獎
駛唔駛載歌載舞慶祝下?
睇樣撐無問題
係連登仔為左唔認我鐘意就唔計
搬一大堆唔計政見理由
公屋連登仔笑鳩人奧運金牌

住公屋笑租戶,租戶笑業主,仲覺得自己係人生贏家得天下
身型夠高,屋企有錢,父母識栽培,港隊有資源,贏係好應該,唔覺得有咩特別。輸左呢反映呢個民眾最精英一群,原來都垃圾。
孫文呢D三妻四妾渣男,連登仔唔會屌

仲嘈乜?大和解啦
大部分連登仔真係好toxic跟本現實就係一個loser
Exact7ly
樓主講咗咁多嘢,講到香港係獨立地方咁,問題係依家大家都覺得咪係中國,咁點會有咩感覺,同以前唔同嘅係依家香港人跟本唔自豪自己係香港人,如果以前我哋係二等公民,依家我哋叫地底公民。有無接觸過以前(所謂極藍)嘅老闆,錢字行頭嘅香港人19年比班小朋友攪到無啖好食,咁緊係支持政府快啲做嘢整死呢班細佬。
依家呢,佢哋咪一樣屌柒政府仲攪乜撚國安呀,佢哋一樣叫(呢班狗官)快啲攪返好啲經濟啦, 一日淨係識得擦鞋做埋啲無聊嘢
果班黃絲一向噁心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞