江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
間公司同中囯有利益關係既都唔做得咁哩班人應該要食屎等執笠
出街食個飯又要睇d原材料係米唔係中囯先敢食
又有人俾時事台手足屌到靜左 (雖然係無秒覆就當自己贏左)
黃絲又贏啦
咦 點解今日監倉都係無冷氣既 黃絲唔係又贏架咩
咁你最好再交多啲稅啦 我就最鐘意睇到周街警察,無處不盛事,充氣中環,熊貓經濟,全部都係用你啲交稅錢找數嘅,你最好再交多啲
你可以因為佢好努力為香港增光而支持,人地可以因為政治立場而批評佢。每個人價值觀唔同,點解批評佢就係冇貢獻嘅垃圾?成個社會只可以得一種聲音?你依種因為價值觀唔同而貶低人嘅人都係好噁心。唔使屈我比你講中,我冇屌過江。
//只要你係香港人,果刻個心基本上都會好緊張,去到佢拎金牌,果下身為香港人呢個身份而由心底裏開心既感覺真係已經好耐都冇試過。//

屌你自己係啫,以己度人做乜鳩
同你感受唔一樣就唔係香港人?
我理得佢政見, 總之我佩服佢,欣賞佢。佢攞獎就開心。
只要你係香港人

連登仔唔係拎BNO
中肯
香港變臭港
都唔明咁開心為乜
agree 輸緊七分 就笑人世一 輸比私家雞
連登真係好toxic
聽晚樓主咁講 我要加入建制了

希望大家原諒啊鄧局長

佢都係身不由己咁支持保安工作
真 增咩光激咩動
金牌又唔係我拎600萬又唔係我分
踩佢果啲乜都仇既係on9
係人身上拎身份認同既一樣係on9
人地督劍督到世界第一但係樓主分分鐘魚蛋都未識督
關你撚事咩
唔洗理果班人生失敗者
網上兇狠,要與別不同丫嘛
總之搵位鬧,證明自己特別姐
而呢度用黃藍最易draw 人應
竟然無仇女
係呢個post同班拎左金牌
就唔記得到底發生過什麼事既人講真話
只係哂時間
又屈香港人會緊張 3點幾正常都訓左喇
夢中緊張咩
咁可能值得反思下依一代點解有咁多仇恨

事出必有因
係羞辱下,唔係「噁」心下
咪學啲中国人亂用詞項
你點數到係4年
瞓醒未?中國已經有幾屆壟斷唔到金牌。
最可笑本人可能對政治無感
對藍黃無感又叫所謂沉默嘅大多數
但有班人鍾意事無大小要將人歸類
套自己個套落人哋到然後做批鬥

有種睇閱書卷時明明作者無心
但後者亂諗去猜度作者心情
張家朗拎金牌已經係2021年有國安法,嗰陣你仲未死心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞