江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
香港人依個身份關我撚事
你開心你既事啦
上連登,勿認真
仲有講咩,「佢咁靚你屌唔屌」「肯定好多洋腸插過」都勁撚冒犯
傻閪樓主勁撚清高
一個好努力奶鞋底既人,
一個好努力去殺人既人,
總之有某個優點,就可以overweight哂所有作惡?
樓主唯有當睇唔到
啱呀
香港運動員港共都有份資助,咁你幾時企翻開啲?

正式宣佈:以後有港共份搞/贊助嘅活動、project ,大家都要企開啲先
https://lih.kg/3622791

2024年啦, 唔好話國安法, 連23條都立埋, what do you expect? On99
你都係 仇連登, 你成個人都對世界充滿仇恨
藍屎
點解依家香港班人好似越來越記仇咁
柒條毛,咪話歷屆獎牌得主
由乒乓孖寶開始都20年
社會精英邊有時間理我地呢種底層🥲🥲🥲
你個腦都裝屎,乜撚野都魚蛋論
烏克蘭佬想俄佬/烏奸仆街係咪都又魚蛋論?

正正常常做運動員就運動員,唔走去玩咩國安青年/幫高官做show 會咁樣被人屌? 做咗呢啲被人屌仲怨乜9?

我都希望你唔係真心咁撚on9 呀
連登係最後一代,
係仇女仇富仇窮仇藍仇黃集中地,
成班憤世,見字del app
咁乒乓波個tb 係咪一樣 佢好似打晒開口牌既深藍
至少我未俾政見找上我
香港第一金你都唔計,柒到咁不如你留翻比其他人駁仲實際啦
到今時今日仲反自己民族同祖國唧人真係好可恥
我已報左國安佢煽動人起義推翻中華人民共和國喺香港嘅合法統治,希望佢唔使坐成世。
因為以為所有野一要求就要即有
成日同人比
是撚但啦,平時睇嗰啲facebook黃group都好撚搞笑
根本就係一班反政府嘅藍屍
佢真心投靠左港共啦,有得入籍加拿大代表加國都唔肯,呢個賤人只為錢,正如樓豬話嘅:藍絲為錢可以無惡不作,甚至做劏房王或賣白粉。
奧運關你撚事 會加人工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞