江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
你地成班都係雞鳴狗盜,都係鼠輩,成世人唔好話為香港貢獻,分分鐘連為自己屋企貢獻為自己負責任都做唔到

呢段嘢好收成期廢老feel
只係部份連登賤種黃屍咁仆街姐!
連登之前好多post都見識過班賤種黃屍既留言有幾冷血喇!
呢班人應該冇返過工照佢地標準公司高層喺藍既都唔返得

分分鐘現實就喺死狗咁返中資奶啲藍高層
低層華人典型特徵嚟,度度都係咁,讚美感恩從來都唔會識,因為覺得自己擁有太少但又唔明自身能力只可以得咁少

見高踩,因為自卑
見低踩多兩腳,因為自卑

講真,廢嘅就應該只得差嘅待遇,只可向上望,要不是比心機努力向上,便是叠埋心水做低層但唔好怨
連燈撚屌一定係好想見到佢上台講感受嗰時
屌鳩建制屌鳩蛋餅屌鳩比卡超
然後講嗰啲光時
之後一鳩比香港封殺同佢沒收佢金牌同獎金
咁就係最正就最代表到香港人
然後條女俾人的咗去坐監,好快就唔會有人記得佢
拎得多就冇感覺,好似西遊記咁,波野波羅蜜
屌你咁嬲做咩啫,討論區係咁架啦
今日鬧中國隊
星期一返公司升國旗都仲得呀
你駁唔過人就發癲
黃絲係咁架啦
咪就係
巴打係咪煽動
無人否定佢努力

認真
成家去加拿大移民
之後居然簡北京人民大學讀法律
就算話佢係無心插柳

你話佢屋企人唔係早有部署收兩家茶禮
你即管信
我相信上面都唔會咁ON9 唔知佢哩家人想點
連登太多社會垃圾
有咩好開心 菠蘿雞
大家個level唔同,衰啲講句無我地呢班中產交稅你撚有公屋住你老母撚有得係公立醫院啲床訓?

平時踩港又唔見你屌 依家踩香港運動員就唔撚得?
有時真係唔知你班傻閪條線點定
為香港人增光 香港人覺得開心冇問題
但係唔好下下將香港人3隻字綁架去全部人身上
話唔會緊張同唔因為江旻憓拎金牌而開心既就唔係香港人或者係社會垃圾
咁樣只會令自己愈嚟愈極端

btw 係尊重既 打啱人地個名先
連登仔終於支持黃藍一家親
me too
你見啲Post都推唔郁,應該大家都冇乜feel
都會加句好嬲好嬲 香港已死
之後繼續上網鳩噏
連登仔係一個群體
入面有人支持有人反對
你將部分A人嘅意見套落B人到有意思?
你見到邊個會員支持完又反/反完又支持咪點名屌囉
究竟連燈仔開post 要打錯人地個名 幾多次? 然後扮到關注條女好耐

下次江文偉 唔該
睇都唔睇啦 ..... 攞冠軍我又無錢分 為咩緊張
有種事不關己既感覺拎幾多金 邊個拎金都冇開心或者唔開心既感覺
exact7ly
唔係話佢唔勁
佢人格同佢係賽場上成就係兩件事

只係覺得今次同中國隊跳水又壟斷金牌一樣
同我一d關係都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞