江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
另一個笑話,2021年仲講一國兩制優勢

不屢都覺得呢種咁極端思想既連登仔同紅衛兵冇分別…
樓主呢種咁極端思想既連登仔就真係同紅衛兵冇分別啦
一個有返噤上下知名度嘅人預咗佢行為係會有影響力,有問題自然會俾人屌,同佢本身嘅角色/職業根本就無關係。係你眼中根本就係唔接受得批評,只要係批評就係社會低層垃圾,社會上唔係一個人去run,實際上有貢獻嘅人分分鍾比你講嗰堆人入面仲大。

你老母出面十鳩幾廿個post,咩都入鳩囇黃絲連登仔數,點解有啲藝人被定性為黃絲個時,被人批鬥個時,咪一樣俾人係fb連登報紙屌到周圍都係。只要係有立場嘅人就必然有私心。可憐之人必有可恨之處,千萬別濫發善心。正如芝麻人無磨菇的。
冇心㩒入去睇live,做其他嘢
見到日本名
起底蒲開時事台
就知又係弱智cctoy
保安局局長鄧炳強嘅微博喺依兩年前嘅依個post提及江妟憓參加一個保安局轄下嘅青年領袖論壇,江妟憓係其中一個成員

依個青年領袖論壇係特區政府培養嘅愛國愛港新一代梯隊,而鄧局長特登提及江妟憓,睇嚟係未來嘅局長/司長嘅人選

https://m.weibo.cn/status/MbEgu1L16?jumpfrom=weibocom

【明日领袖】行政长官在刚公布的《施政报告》中,提出要培养青年成为爱国爱港、具备世界视野的新一代。 其中在指定项目指标第106项,提出成立『保安局青少年制服团队领袖论坛』, 让出色的队员就加强青年人国民身份认同,和国家安全意识等议题出谋献策。 昨天保安局正式成立了这个领袖论坛, 并展开两天一夜的培训。

参加者都是各纪律部队青少年制服团队的优秀队员,我昨天就跟这一群「明日领袖」分享了以往在工作中所面对的挑战和危机处理经验。此外,还有来自商界、传媒、体育运动等不同领域的星级嘉宾来到分享,包括大家很喜欢的香港「剑后」江旻憓,一起说好香港故事。

唔知樓主又點回應鄧局長兩年前嘅依番言論?
你比一個例子我,除左中國,有邊一個國家係會搞到咁極端連一個自己地方成長既運動啦都唔可以支持,點解我地中國人就係咁賤格要做全地球為一一個分化到咁撚嚴重既地方?
覺唔覺得叫人唔好理黃藍好搞笑
做運動員連表態自己係黃都做唔到嘅時候
你同人講唔好理黃藍, 只要香港人攞冠軍就得
成班都痴撚線, 睇個比賽都搞咁撚多野出黎
睇比賽最緊要緊張,刺激
講廣東話嘅香港人嬴左,都已經同聲同氣又唔得
想點
作為運動員
佢有體育精神同技術都滿分所以有金牌
佢個人係點交俾個天定
反正極大部分香港人都唔識佢真人
都係花生
五毛狗又賴連登仔
你班五毛狗不停開題潑冷水搞分化
柒到呢
屌班連登仔係識得係連登屌姐嘛
現實睇下淘寶8月直接送個post睇下班柒頭有無係入面
你班五毛狗不停開題潑冷水搞分化
支共好妒忌香港人攞金牌
五毛狗不停開題潑冷水搞分化
班友為咗打飛機係咁
紅底到出晒面贏咗你都咁開心,唔爭在慶祝埋国家队啦,反正咱们祖国成日都奪金
其實好多賽事都會係咁喎
只係咁啱佢係支那香港隊
咁關我撚事呀?
無貢獻既黃絲好嬲
你個無貢獻藍絲又好嬲
港豬繼續港豬

利伸:黃,對依件事無感覺
X2
正大陸仔
句句都蝗語
點解咁似睇完bob叔啲文 好似佢鬧緊我咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞