江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
所以幾時都話中國香港人就係易管
我搵老黑打你 踩鳩你頭 燒你屋企 射鳩盲你隻眼
一個奧運你哋咪又係要撐我 再加埋樓豬呢啲傻閪 咁就每個月袋廿幾三十萬真係輕鬆
喂 香港狗隊出去比賽都有拎牌,撐埋狗啦樓豬
張家朗嗰次係25年冇人拎過金牌
唔係因為對香港有信心
法國佬聽完個電話 知道過左數咪叫輸囉 你地以為真係咁勁
執撚左港協奧委會
等大家以後全心全意支持中國隊最好
其實唔係連登有問題 係連登係一個安全嘅空間去撥冷水
唔用真名係因為撥冷水嘅人永遠乞人憎
你又on9既 我就無感啦 收皮啦 做咩藍絲拎冠軍就假設所有人會為香港開心
講真 關我撚事咩 係由心底裏討厭中國又點呢
唔做精英運動員點有資源訓練同埋出賽

香港有一啲冇咁出名或者運動項目,其實都有好多運動員係努力緊,喺冇政府嘅資助之下,放工假期先去訓練再自費出去比賽,只係佢無攞金你唔會留意

但同樣問題,如果佢一開始冇攞金,政府又點會比資源,咁點去累積積分?
我由細睇到佢大ok?
我由頭到尾都支持建制ok?
講得好
班撚屌食住m記做鍵盤戰士
我撐得嘅運動員 首先我都會對佢有最基本嘅認識了解我先會撐 已經唔再係以前掛住香港牌頭就會撐嗰種心態 或許何詩蓓有牌我先會再有以前嗰種感動
是撚旦啦,其實有咩好嘈
bob叔
絕對冇問題啦 對你嚟講自己友拎金牌係值得開心嘅
你睇吓見到呢啲仆街你仲支唔支持得落囉
坦白講五年前嘅事 我自己都唔會忘記
佢着住香港隊件衫出去 我真係唔知佢代表住咩香港價值
可能伍家朗個啲贏咗會有,呢個真係冇咩感覺
Agree
因為4點太眼瞓
每個人着眼都唔一樣
點解全世界嘅價值觀都要同你一樣?
黃屍就係鍾意因人廢言
只要你立場同佢地唔同
就算你點有成就都一樣比佢地屌到飛天

相反你只要同佢地同聲同氣
就算係Tommy/大J呢啲老千騙徒都一樣盲撐
以呢班人既智商唔難明白點解19年會有黑暴出現
咁點?樓主篇野就係話藍都冇問題
見到咁多人正評我就安樂了, 大家都係中國人
講咁多把撚咩
拿拿聲返香港同局長舐春袋啦
認真有無人覺得cctoy同吱吱台兩邊都好撚煩
無人想知佢藍定黃啊屌
成撚日拎黃藍係度打稻草人
煩撚到
話佢藍唔支持就consistent,冇問題
最柒係日日話香港玩撚完,而家又衝出黎痴金糠果班黄絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞