江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
應該係講得出無大陸人黎消費你地香港屎都無得食個班大陸窮民

移走左最多咪認叻心態,想證明走得啱姐
個班大陸窮民直頭係由97前已經憎人富貴想你地死好耐,幾十年黎都見唔到你地好想踩死你地
認同, 唔知有乜好屌
2024年啦, 唔好話國安法, 連23條都立埋, what do you expect?
係咪仲期望緊個運動員會上台講民主自由、香港獨立呀?
睇得奧運根本就唔應該期望會有呢啲畫面, 更何況係對一個 個背景係藍嘅人?
班人正宗又要睇, 又要屌
D連登仔唔認自己係中國人
屌 追返嗰post咁多人屌唔盲撐嘅係社會垃圾 原來起底樓主就係佢哋口中嘅社會垃圾
連登質素係咁上下,狗口長不出象牙
班黃衛兵咪由得佢地囉班友平時一事無成 唔亂屌發洩下點過日子
仲邊有香港隊架 大家都是中國隊
大家開心完打完飛機聽日好繼續準時返工做社畜啦
同班社會垃圾cctoy講道理?班窮閪亞洲都未出過 懷疑有啲連機場都未去過啦
其實見人撑我都冇乜反應
係都要加多句屌批評嘅人做社會垃圾 no stake in society
見到呢啲愛國主義流氓就真係唔回唔得
咁人哋係中國人
我係坐緊監既收到你班冷氣軍師涼住冷氣寫既信 再見到自己日日熱到就黎中暑咁款都唔知好嬲定好笑
黃絲好多都嘔撚心
絕對係日日講一個中國既大陸人
最好香港人俾佢地踩係地下
黃膠得把口 洗撚理佢地
冇話逼你表態,但對比返你睇下乒乓波個幾個專門癡埋去就知有幾嘔心。
運動,特別係奧運會好多時都牽涉政治,如果唔係1980年美國就唔會抵制莫斯科奧運,1984年蘇聯就唔會抵制洛杉磯奧運。同埋睇過歷史就知,東歐個班社會主義國家好鍾意攞奧運黎做政治宣傳。
又話黃藍是政見,黑白是良知
香港人攞金牌就做菠蘿雞,香港人做錯事就係臨時工

人地既事何必滔光?
笑,因為係「中國」香港人就要支持?
除咗大家都住喺香港請問一般人同佢有咩connection?
+x哥都係香港人,又捐咁多錢,對社會咁多貢獻,你又開咗post 未?以前係亞洲首富時,有無歌頌佢?為佢自豪?「我係香港人?」
世界名人喔,唔支持佢係咪又獨醒撚?
再嘈一律中國隊

連登仔最想係咁
下煽動革命??我報左國安啦 好撚驚呀
攞唔攞獎關你閪事咩

打成篇文咁真係心諗做咩鳩

係唔係以為踩低人可以抬高自己呀嘛

早啲訓聽日準時返工啦柒頭感動撚
黃絲覺得要一齊窮到仆街先係自己人
佢哋咪就係跳出唔到傳統香港人魚蛋論詛咒

唔計五毛,我相信佢哋真係真心,唔再諗點樣搞好,咩時間應該做乜嘢,只係想所有人仆街。
腥港人係咁咖啦,係要搵d野黎屌,踩下人先安樂,仲有呢度係連登,清你認真就輸了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞