江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心

1001 回覆
4399 Like 2020 Dislike
李慧詩都幫政府拍晒廣告
你呢班人係好小眾,一定有人話我係獨醒撚,但現實生活入面你地先係,你地唔好講到自己好黃好本土咁,你地從來無貢獻過,只係一班cynical 既低層

no stake in society
中國人又贏
直情唔計
咁你直接話支持中國香港咪得
係中國香港運動員
其實唔支持佢嘅人都只係唔當佢自己友
心底入面唔當佢香港人

鐘意就鐘意 唔鐘意就鐘意 點解運動員就唔可以批評
大把人因為親人藍就斷絕來往 討厭多個人有乜問題

原po批鬥啲話佢藍嘅人做社會垃圾 其實原po同林鄭嘅no stake in society冇分別
之前何詩𦹷都無咁多個啲反駁post
點解江旻蕙就咁大反應 ?
支持香港人有咩問題
飲完係咪唔洗返工?
業主下個月可唔可以唔加5000租?
個金牌會唔會刻埋你個名?
真,風擺邊一邊就跟邊一邊
運動倡導、低碳生活囉
而唔係同建制開會班人有講有笑
畀保安局蛋餅出聲保定咁款
好多黃人鐘意用呢句 型能到出汁
即係推翻政權?
點止 仲有仇女、仇環保、仇富、仇業主(資產階級)、仇老師、仇、仇父母
連登仔唔好衰非禮強姦已經貢獻咗香港啦
我係中國香港人呀屌
唔好講到主流咁 現實同連登兩個世界 係班社會垃圾啫
你條廢男上連登都要扮女人去仇女,真可憐
又如何 人地勁就勁 黃自己出番個咪得
點解要緊張
你緊張下播國歌個陣會唔會拉你好過啦
中國香港人
算啦樓主,係連登講呢啲不如慳翻啖氣好過

總之而家你做得香港人,係呢班賤種attention seeker眼中,你開心唔得,唔開心又唔得,無感覺都唔得,點都搵到位屌你
連登撚default種族歧視
覺得白人高人一等
對住比自己優秀嘅人班Ching Chong邊敢造次
唔好侮辱李慧詩
佢係冇主動去做propaganda
真係政府痴埋去
好撚personal
唔關政見
見到TB就唔開胃
請問咁樣理由合唔合理?
係咁架啦,人地本身係blue blood 無必要為在討好班人立場做自己就得,反而杜汶澤呢d踩香港人甚至幫助拍埋劇endorse 香港人係間諜同台灣表忠人就個個都多謝佢為香港
佢完全可以拒絕,咁多個運動員嚟講,佢政府廣告、活動係最多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞