[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#115 HDR mon 最好OLED

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我見8990,Amazon 好平?
AW3423DWF amazon 699USD ja, 雖然LG 34GS95QE-B amazon 都係799USD, 但係LG無保唔敢試
7月12落單隻Dell AW3225QF 終於有shipment date
預8月4日到
但我7月20落單個隻 8月1就到 勁bug
first in last out
我9號仲等緊
根本唔洗理個shipment date
如果件貨早左到倉,你第一張單之後都會收到email eta改成8月1
今日轉左去英文客服到問 佢話張單卡左係信用卡驗證到 因為大金額 今日會取消個pending status 之後中午就見到發貨日期了
中文客服一直答非所問 勁on9
今日轉左去英文客服到問 佢話張單卡左係信用卡驗證到 因為大金額 今日會取消個pending status 之後中午就見到發貨日期了
中文客服一直答非所問 勁on9
希望更早到 8月4已經去左旅行 收唔到貨
峰值亮度太低了吧
考慮想換mon, 請問asus pa32ucr-k呢隻ok嗎?
用緊Mac studio, 主要有時執相,睇吓戲咁,非常少打機
有冇未買過日森嘢嘅手足成功買到大隊嗰隻QD-oled
我遲你一日仲等緊
做返原價,官網出左送貨時間
免送8月4日
加配送 7月27至31

真係勁bug
有冇加錢發貨 定正常標準發貨?
12號買 反而8月4到
想問下三星隻Odyssey G8 OLED 屌唔屌得過?
LG果隻同外星人果隻比,邊隻光啲?
2%apl 外星人光一倍
其他apl差唔多
你有無睇㗎,gamer mode咪過1000
不過2%有咩用
如果咁嘅價錢,咁就外星人,香港買先考慮LG
係喎 睇左hdr400 tb mode
不過比我會揀qd-oled
色域同彩色亮度較高
有冇人係LG官網買左32gs95ue-b到而家都未有detail?
6月27號買
請教巴打們 砌左部新機4080super 想買埋新mon 睇法奧 Acer XV272K V3 $2699,Acer Nitro XV275K P3 $4080 都差千4蚊 想問下分別大唔大 目標4k高hz邊個抵玩唔該大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞