[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#115 HDR mon 最好OLED

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
https://amzn.asia/d/0h2rZ047
JOLED panel特價去到5萬yen,有興趣可以望下,唔知難唔難運到香港。
哩隻同我用緊嘅Philips 27E1N8900應該係同一塊panel,哩個價應該買唔到其他廣色域27 4k OLED。
有一樣問題
仲以為我信用卡外幣果到揀錯咗付款方式

比人取消左兩次了
今朝試緊第3次
So which one should I get right now?
風扇聲好似都無乜,用左個零月無乜投訴,唯一問題係無phone out
你買左幾多錢?如果連運費8000蚊3年保買唔買得過?
8千蚊行貨??
岩心水就買 佢地專業級用家永遠都會搵到邊啲地方唔夠好 會直接叫你買LG C2 C3
利申 都係外星人
冇提過c2 c3
而且QD-OLED好過WOLED
aw3423dw唔同aw3225qf,有G-Sync 晶片又有3-4個風扇
我都係日馬買,轉左地區。日馬買都係撞手神,平係平得多,但如果一買返來就有問題就麻鬼煩
24/6 落單AW3225QF既朋友們 我終於發貨了
19/7到
我今日都俾人取消左3次
而家試緊第三張卡
明明之前買過野乜事都冇
請教$2500內 香港行貨買到2k@360hz嗎? 冇其他spec要求
其實淘都得,但花多眼亂唔知邊部好
大約$6500 好吸引
我都取消左3次了,而加換左第二張卡
蝕小小,用佢個匯率比hkd 試下得唔得😮‍💨
懷疑日馬有人Mon post,琴日講完今日即刻出貨
同24/6終於寄出
用緊oled mon
windows 個電源set 咗部機唔郁幾分鐘就自動熄mon
但久唔久又成日失靈長著
可以點搞?
而家係咪冇人用screen saver
screen saver同一個原理去activate 所以佢關唔到mon, 就開唔到screen saver.
啱啱好似搵到個問題, 可能係牛牛或者steam搞到咁
諗住到時熄畫個mon佢就算
發癲著返就gg
2 mins Mystify
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞