[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#115 HDR mon 最好OLED

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
行貨
日馬連運費幾多錢
JPY 130,727, 港幣大約$6500
免運
如果係8000咁都叫ok嘅(前題係日水轉唔到保/轉保麻煩)
如果日水轉保都仲係好順利嘅(要等呢度巴打試)
咁係完全冇必要買行
你自己睇下宜家日森幾錢
轉到地區嘅話唔明日馬有咩問題
因為我唔係香港
日馬6500真係好抵
我8000剩係包運費同3年保直接係dell 買
麻煩係第一次買大額嘢未必買到
咁外國就都ok啦
香港9字頭...痴線
想問你落單有乜嘢要注意 我唔知點解系咁俾人取消訂單 已經取消咗三次
代理/腦場文化嬲嬲豬

減返去7字頭我都唔買你啦
落腦場你有現貨大晒?你賣成皮野呀
可能你既ac唔夠安全冇認證之類?
我用debit card用yen扣錢
我個帳戶開咗冇耐 叫做中間買個兩三次嘢
都系成功嘅 但就係依隻mon連續扣唔到錢
我另外一個朋友已經喺amazon買超過五年嘢 依個星期落單都俾人reject咗兩次 聽人講信用卡地資料用日本地址 真定假?
我都係用香港地址 ac入面有個buy and ship 既地
我就用開citi個張扣賬卡 睇吓幫唔幫到你
師兄 想問你用citi debit卡既帳單地址都係就咁香港地址? 用global wallet換定yen再比錢?
無錯
雷神銀翼LQ27F240E OLED 2K240Hz 京東賣緊3199人仔, 有冇清用緊 有冇伏?
試下蝕小小匯率用Amazon 既hkd rate比錢

利申:
琴日比人cut左三次單 (用yen落order)
對上呢張單用hkd,目前為止12個鐘無比人cut單
好 今次唔得再試試
我頭2次係隔1日半-2日先cut單 比埋到達日子7月22 最後都係cut 寧願佢一早cut我
比你講完又灰左
仲以為有啲希望
我琴日係6-7個鐘就cut左
D 廠永遠唔會俾完美嘅野 你

唔係點令你再買下一部 賺錢

一定有地方 令你下次心郁郁想再升級

尤其針對追spec 撚
搵有用開amazon 嘅朋友幫手買
我搵咗買開嘢嘅朋友幫手 佢已經用咗五年 都俾人取消咗兩次單
乜都AI好ON9
又未train好
係驚你係d犯罪集團新開acc盗用信用咭買野啫

屌米呢隻係咪垃圾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞