[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#115 HDR mon 最好OLED

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
仆街日馬大細超
我都有keep住買dmm同apple 啦

個acc用左好多年
都等到on9
鎖定左 2K@240hz,但仲諗緊24 or 27" 好
24夠集中,27夠享受,未知點揀好
有大買大?
都係,大MON可以縮細黑框畫面?
啱先問咗客服 不過都係答d 好行嘅嘢
我14號order 佢睇完話8月5左右就會出貨
For 大家reference
哭撚左 仲要等多個月

11號落單 13號扣錢 依加都係咩都未update
mon壞左 wfh得13‘’macbook mon用
點解我問極佢都係話扣左錢即係處理中 會盡快發貨 會通知電郵 問幾多次都系冇答到日期
我落咗兩次order 用兩張唔同銀行信用卡
第一次12/7 落 隔一日銀行就扣咗數 到而家仲係preparing for shipment 冇日期
第二次 16/7 落 銀行都今日都未扣數 但就話arriving 28/7
17號落左單買AW3225QF

啱啱轉左做7月30日火曜日に到着予定
係咪應該再落過...9號到宜家都係未出貨...
又多左個AMAZON 比人ban AC苦主
Aw3225QF
不過大家有無睇啲commnet,都幾詳細同搞等係大家苦苦等待嘅時候睇下都幾得意

Google 翻譯左
點會呀 最近先抹過嚟 啲跡用水+布輕輕就抹得甩啦喎
下。。屌阿
12號落單 13號扣錢 依加咩都冇更新過
佢本身就送咗一塊布,唔洗嘥錢啦
想問問如果打ps5同睇netflix
samsung G80SD同G93SC點揀好
搭單問 日馬輸入電話之後係咁話我電話non numeric唔知點解
4k 16:9
好似中間有無 space 問題
上次加入一張新信用卡即買即封,自動cut我單同delete 信用卡資料, 不過第二日就解封。
隻mon有著電源燈 但無畫面
拎去整好啲 定係買新mon好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞