Router路由器 集中討論區(65) 為己為人 中共牌子勿選購

997 回覆
4 Like 0 Dislike
理論上 最最最安全係要有ofca果個標籤定認證定批文
情況同煤氣爐個gu標籤類似
個埋算吧 屌米 都唔方有咩常識 唔洗講知識
Linksys 呢隻有無得裝鯊魚VPN?
隻牛 可能唔岩香港用 唔跟三腳變壓
應該無 但你周到 罰五萬 最高監禁2年 好似
唔好搞咁多野
EPC forum 班阿叔日推夜推tplink 小米華為啲大陸野就知有幾畸形
冇…Linksys 要等佢出隻openwrt 版先會有
咁tp link 依幾年係硬件同價錢都咁進取
以前就多mtk
依家下下高通 高階晶片
見到其他廠d 定價真係懷疑人生
如果software 都俾tp link搞掂埋就真係霸哂嚟玩都得
唔該清,有邊隻mesh / WiFi 6E /7 可以裝到鯊魚VPN?
最好就好似Linksys 咁白色是是正正咁既樣
想請教下 5GHz 頻道冇咗 128 (DFS) 有冇咩大影響
應該話冇咗 128 (DFS) 對上嗰啲,即係 132 或打後
你transmit region 較左歐洲?定你部機係歐版黎?無記錯應該歐洲係閹左高頻5GHz
牙石白色版既mesh
WiFi 7 BQ16
8k
我都係換Linksys 6E算…vpn再諗方法..唔該晒清
原來係噉
要玩vpn 就唔好揀linksys啦
asus 或者偏d嘅廠會好d
而家香港得tp-link有出wifi 7 router?
點解search極, 正常價錢都係得佢

利申用緊wifi 5冇睇router好耐, tp-link以前用親都係2年內實出問題, 唔知而家有冇改善?
我本身都用開asus 想換wifi 7 搵極都係得tp link 灰左
就係, tp link都係咪搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞