一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

Hanna chan個樣好似巫婆
而且極努力打造自己成為日本妹
但以前讀asso個陣係扮abc

平心而論,佢都成功扮到日本妹,幾有味道個樣。

去日本住左一陣唔變日本妹look都難啦

有朋友以前同佢好好朋友
但最後個個離開哂hannah
話佢個人性格有問題 身邊d朋友係不斷轉
Stay唔得耐

真係有啲似巫婆

係個鼻出事

有冇人知佢2個咩料
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味
離一離題 有冇人知陳展朗咩料
聽人講佢係因為同班frd玩多p先同yaki散

佢哋依家係咪分咗手都仲係朋友

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

大部分女仔夢想生活 所以紅都好正路
起碼我會為左睇靚相follow佢
其他女日日自拍都唔明有乜好睇

成日去旅行 又唔洗好似candytong咁返工
我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

unun腳影下相打caption就有錢收
又唔洗自己拍片剪片 真心好搵

但又無辦法 唔係人人做到咁多followers
經營social media真係可以開學班教學

Yaki離開左佢成個正常哂
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

有冇人知佢2個咩料

唔知,正係知撞樣

巴斯光年

我都覺 依家佢個男朋友不知幾有型

講野都無咁痴脷筋
candytong應該好唔鍾意小北
多毛nic一出咗個講關於套劇個post 第日就即刻宣示主權 公開曬 仲tag埋 好小家

有冇人知佢2個咩料

唔知,正係知撞樣

好似都散咗
條女真人好樣衰
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

對眼出事 似阿凡達
candytong應該好唔鍾意小北
多毛nic一出咗個講關於套劇個post 第日就即刻宣示主權 公開曬 仲tag埋 好小家

其實佢好濃妝唔靚 又老 唔知all back 咩樣

IG啲相好靚

呢個真

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

唔知佢要唔要買follower呢

有冇人知佢2個咩料

唔知,正係知撞樣

gif個ex散左同佢之後就同jehu一齊
之後同jehu都散埋之後 gif同jehu就好frd
明明jehu同緊gif個ex拍拖個陣佢2個都好憎大家
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

Joann有錢?佢以前成日偷野唔係咩
佢一入港航比人討論到痴線
唔知係咪受唔住打擊先去整容

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

係,釣下金龜收下兵出下EVENT又有人貼錢上門

有冇人知佢2個咩料

唔知,正係知撞樣

好似都散咗
條女真人好樣衰

左定右
[]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/013506_aabe04730fba2d2b716bfb82e400334f.jpg[/img]
有冇人知佢2個咩料

唔知,正係知撞樣

gif個ex散左同佢之後就同jehu一齊
之後同jehu都散埋之後 gif同jehu就好frd
明明jehu同緊gif個ex拍拖個陣佢2個都好憎大家

襟姊妹
d女神有邊個係真人好過相?
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

膚色呢啲可以tune
波呢啲就可以夾嘅

呢個真

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

唔知佢要唔要買follower呢

好難講 但應該無必要 已經儲左好多fans
佢啲相真心高質 自己去唔到嘅地方都起碼可以睇下人地去

變左cty打手
利申:覺得佢唔靚 普通女仔樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞