一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
有無人講吓zoeppy同punhauyin兩姊妹?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧
佢之前有講過十八歲先跟返老豆住 十八前自己搵錢

搬左去elements上面住啦
18歲前佢老豆坐監呀嘛

搬去elements之前住貝沙灣
有冇人講下marisachan
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

punhauyin靚好多喎
zoeppy個樣好怪, 睇下個條jade琴日post個張相,同佢平時自拍d相唔同樣
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

貝沙灣一直唔係punhauyin個ex ap 既咩?

呢個真係好靚喎

通常啲ig 女神出活動畀人影啲相
同ig 啲相好大分別
不過 m_chi2都係咁正

佢隔黎條女成隻非洲雞咁
見過真人 望左一眼就西我面
fufuying呢
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

punhauyin靚好多喎
zoeppy個樣好怪, 睇下個條jade琴日post個張相,同佢平時自拍d相唔同樣

Zoe真人勁粗魯
句句都粗口 講野勁大聲
不過真係好瘦

呢個真係好靚喎

呢個?你認真?

睇左幾版 淨係認得MCM呢個名
係咪CU NA 留鬚好重佬味果個
係既話果個型呀

mcm真心型 仲要係貓撚
有冇人知佢條女咩樣
淨係記得佢話過條女係可愛型
佢又成日話自己中意大波妹

通常啲ig 女神出活動畀人影啲相
同ig 啲相好大分別
不過 m_chi2都係咁正

佢隔黎條女成隻非洲雞咁
見過真人 望左一眼就西我面

隻非洲雞係咪花女黎
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

貝沙灣一直唔係punhauyin個ex ap 既咩?

之前見到zoe post d唔知咩相, 下面有人留言話係貝沙灣既
仲有一個Ericakei

前排又係狂去旅行 唔洗做 豪遊歐洲買Van Cleef 果啲
但旅行永遠單人照

結果隔左一排 發夢時見到佢同一個中年肥壯 頭髮唔多既四眼阿叔出現係機場

發完夢第二日 就見到佢po相 身處歐洲了

係咪老豆咋 佢好似影過自己屋企幾大, 又有養狗

前排又係狂去旅行 唔洗做 豪遊歐洲買Van Cleef 果啲
但旅行永遠單人照

結果隔左一排 發夢時見到佢同一個中年肥壯 頭髮唔多既四眼阿叔出現係機場

係街見過同中年有肚腩阿叔橋手行街
Lm

呢個真係好靚喎

呢個?你認真?

佢真人都叫大隻 可能因為高
發夢有人講佢係宿舍偷人野 好多人都知

Ck uchin 郭又溱 要告人

做第三者做到咁厚面皮 第一次見
樓上果d一個都唔識 乜真係出名架咩
真心覺得cty靚同埋佢既相都好高質
不過自從知道佢開ig ac鬧自己既朋友就unfollow左佢
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

Sa姐呢排開始放男友相出黎
之前見佢啲相幾靚同鍾意佢屋企佈置開始follow
有人話佢之前話自己一個人去旅行D相都係呃人?

但旅行永遠單人照

唔係咁明目張膽下話 係街都橋手
我以為佢係tbg

但旅行永遠單人照

唔係咁明目張膽下話 係街都橋手
我以為佢係tbg

Ig有post佢老豆,對下咪知係真老豆定sugar daddy
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

發夢見到佢個樣同以前唔同左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞