一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

Hanna chan個樣好似巫婆
而且極努力打造自己成為日本妹
但以前讀asso個陣係扮abc

More

Asshole都做到KOL咁勵志

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

點解cty上到位

IG啲相好靚
應該吾會有人講chan Tsz ying?

吾你老母

對吾住

唔啊 吾
識打字未?

包容下毒撚初丁啦
有無人識 jjjoann Ck 個fd 以前覺得靚但依家變左厭食症加整容上引咁

又做左港航空姐,好似同kayanyanc同一間,傳不和。

整容就得架啦

以前同校,嗰個唔係佢個女嚟

咁係咩關係

佢朋友個侄女嚟

真相大白了
咁佢依家皮膚有冇靚返
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

吓Hanna chan係讀poly design HD喎
利申:見過真人同相無分別

落差唔算大,因為本身相都唔正
扮下偽文青FEEL

佢好靚女喎我覺得 氣質feel

D 雀斑多到鳩都縮埋WOR

同佢玩埋嗰埋都係氣質樣

都係ITC果D濕鳩偽文青STYLE 啦
氣質就談不上,R到人幫佢影靚相姐
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

佢同左Avis Chan一齊(周秀娜ex ex ex)

最右 dan警察 兩個都係煙鏟

Dan好矮 頭好大 食女王
點解cty上到位[/quote]
IG啲相好靚 [/quote]
色tone 正呱
想聽yanyancheung
明明有拍拖上黑男節目話單身
之後仲話已經分左手

港航空姐個個?

條整容西不值一提啦屌

應該係Yanyan_c啦

佢個妹好樣衰

好濃妝好樣衰啲片又垃圾

佢好似黐脷筋
原來pat wong咁出名

有無人響度係佢同中學

佢ig都打左佢係舅父黎 都唔係老豆

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

有無人響度係佢同中學

食女王

佢依家條女......

以前同校,嗰個唔係佢個女嚟

屌你個名

識唔識我條𡃁羅偉德

扮下偽文青FEEL

同佢玩埋嗰埋都係氣質樣

不過佢朋友入面有兩個姐妹花,真心唔識欣賞,好一般路人樣

有無人響度係佢同中學

食女王

佢依家條女......

CUHK MCM好能似佢
點解啲人咁有錢整容

扮下偽文青FEEL

同佢玩埋嗰埋都係氣質樣

不過佢朋友入面有兩個姐妹花,真心唔識欣賞,好一般路人樣

食到頭啖湯上位姐
本身樣都係路人樣黎
留個靚名

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

成日周圍去旅行,我啲相都可以好靚啦
點解啲人咁有錢整容

5XK FOLLOWERS 全職做一個月可以搵到2X-3XK,點會冇錢

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

大部分女仔夢想生活 所以紅都好正路
起碼我會為左睇靚相follow佢
其他女日日自拍都唔明有乜好睇
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

扮下偽文青FEEL

Btw HD係咪高級過asso
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島
一得罪人就被人放上嚟批鬥
想聽yanyancheung
明明有拍拖上黑男節目話單身
之後仲話已經分左手

港航空姐個個?

條整容西不值一提啦屌

應該係Yanyan_c啦

佢個妹好樣衰

好濃妝好樣衰啲片又垃圾

佢好似黐脷筋

Yanyan幾靚 但個樣總係記唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞