一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

Yaki Wong 男朋友既ex
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

Joann有錢?佢以前成日偷野唔係咩
佢一入港航比人討論到痴線
唔知係咪受唔住打擊先去整容

佢整得好誇張
點解佢班fd都成日偷嘢
Ck做cotton on sale個陣又偷
Hebe au又黐埋啲有錢佬

整到癡線,個下鼻同鼻

Sue cheng又係整容怪
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

搭港航見過佢,同相差唔遠,靚唔靚好見人見智,真人非常典型個隻大陸網紅臉,五官樣樣都好靚但無咩特別,塊面好細又尖得離譜同埋側面無腮骨,感覺好似啲人削過骨咁

佢畢業張相
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

搭港航見過佢,同相差唔遠,靚唔靚好見人見智,真人非常典型個隻大陸網紅臉,五官樣樣都好靚但無咩特別,塊面好細又尖得離譜同埋側面無腮骨,感覺好似啲人削過骨咁

唔特別姐係轉個頭會唔記得 仲以為會係靚到痴線

Hebe 整到呢

屌咗出聲
而家進化史
佢有冇a cup? 勁平

認唔認到?

Yaki Wong 男朋友既ex

幾靚
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

膚色呢啲可以tune
波呢啲就可以夾嘅

起碼佢有keep住做gym
Btw佢好矮 肯定米六都冇

之前睇維基百科話佢個鼻有整
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

仲有無料

Avis chan又係食女王
之前傳咗同羅彩玲床照被周秀娜分手
之後又同yumi

Karl 係Christy lai個ex

之前睇維基百科話佢個鼻有整

眼鼻咀面都有整啦
讀書時中六七暑期後已經同同學講整左鼻,不過之後做Kol又再做一次啦,高左勁多
我男仔朋友我同佢講Joann 係ig紅人
佢嚇到痴線 果陣training見過佢
佢以前黎我返工果度試衫
我同男同事講ig女神到左
全部人見佢出黎都四散 無哂反應

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎

中間係佢?
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

佢整得好誇張
點解佢班fd都成日偷嘢

整到癡線,個下鼻同鼻

原來hebe同sue 係同一間中學

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎

可唔可以話我知果張group photo邊個係佢

Hebe 整到呢

屌咗出聲
而家進化史
佢有冇a cup? 勁平

認唔認到?

好似生鬚

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎

中間

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎

我想講最下面仲正

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎

我想講最下面仲正

佢上面嗰個好似幾靚
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

佢整得好誇張
點解佢班fd都成日偷嘢

咩叫成日偷野

成日去旅行 又唔洗好似candytong咁返工
我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

unun腳影下相打caption就有錢收
又唔洗自己拍片剪片 真心好搵

但又無辦法 唔係人人做到咁多followers
經營social media真係可以開學班教學

唔知佢要唔要買follower呢

好難講 但應該無必要 已經儲左好多fans
佢啲相真心高質 自己去唔到嘅地方都起碼可以睇下人地去

變左cty打手
利申:覺得佢唔靚 普通女仔樣

佢最近個次旅行啲相好靚

佢個樣唔可以話好靚但都ookk嘅
但佢影啲旅行相真係好靚
真係可以睇到個地方好靚
唔係個啲去到邊都大頭自拍連你去左邊都唔知既人
利申: 知佢賤格唔中意佢無follow 但次次explore見到都覺得好靚 出於客觀同藝術方面其實心底都鍾意睇佢啲相
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

Hanna chan個樣好似巫婆
而且極努力打造自己成為日本妹
但以前讀asso個陣係扮abc

More

Asshole都做到KOL咁勵志

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

Cty先最黑人憎
其實邊到有女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞