一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
有無人講吓zoeppy同punhauyin兩姊妹?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧
佢之前有講過十八歲先跟返老豆住 十八前自己搵錢

搬左去elements上面住啦
18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

細妹同個有錢佬散左呀
Punhauyin係細妹

係 zoe d ex大部分都住屋邨
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

我都覺得個鼻有少少唔同
但之前佢live有人講佢整 仲勁大力捽鼻比人睇
同埋睇得出佢地成班姐妹都好好感情 好加分
ig女神黎講覺得佢算幾好 又靚

係 佢朋友zoyichan咪之前第三者介入joann同galaxy
有無cheukman既野可以share? 我覺得佢好天然好靚
有無人記得ypy同ricky
ypy到而家都好靚女
有無cheukman既野可以share? 我覺得佢好天然好靚

天然過9成ig女神,仲要皮膚勁好

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim
Morgan先係真女神

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

我都覺得個鼻有少少唔同

係 佢朋友zoyichan咪之前第三者介入joann同galaxy

幾時既事?
佢唔係同而家呢條仔好耐啦咩?
利申唔識joann galaxy
上面話joan有錢我真係第一次聽
聽到好多人同我講係佢單親 好一般
話佢份人幾拜金吓
發夢有人同我講佢中學比人包
真假就唔知

雜誌相同ig差好多
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

細妹同個有錢佬散左呀

之前細妹Punhauyin同個有錢佬一齊時
日日出入啲高級餐廳 去ball 總之日日食餐飯都過幾千咁款架啦
Punhauyin Ex送俾佢既生日既禮物就係Cartier 鑽錶呀 Hermes手袋之類
佢老豆有次仲一鳩買左2隻有鑽AP俾Punhauyin同Punhauyin Ex 做情侶錶
Zoepyy 啲錶都唔平 都係個有錢老豆送
兩個都好似唔洗做咁

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

細妹同個有錢佬散左呀

日日出入啲高級餐廳 去ball 總之日日食餐飯都過幾千咁款架啦
Punhauyin Ex送俾佢既生日既禮物就係Cartier 鑽錶呀 Hermes手袋之類
佢老豆有次仲一鳩買左2隻有鑽AP俾Punhauyin同Punhauyin Ex 做情侶錶

發夢聽到唔小人講D錢係黑色
宣傳post
離一離題 有冇人知陳展朗咩料
聽人講佢係因為同班frd玩多p先同yaki散

係呀
我睇過條片

Share

冇得share
係佢地同某賣sex toy嘅人嗰啲自己圍內有個drive開心share
我睇到嗰條係陳生喺嗰間店到畀條女坐緊 其他人就拍片或者揸下波咁
條女唔係啲咩ig女神 自己本身有仔(條仔仲要係警察嚟)
我講到依到已經好驚自爆

係咪依條女

唔係 條女冇ig㗎
不過你相中依條女真人又係有啲問題
同埋個頭同樣超mk

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

細妹同個有錢佬散左呀

細妹個ex係李彩華ex黎,有新聞睇得返
幾個月前睇同緊fisherman lok個ex一齊

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

細妹同個有錢佬散左呀

新聞話同李彩華一齊果陣ap問過李彩華借錢

韓妹

Yes 我記得佢有講過呀媽係韓國人
可惜鍾意女人
佢個樣好脫俗,唔化妝都好靚
上面話joan有錢我真係第一次聽
聽到好多人同我講係佢單親 好一般
話佢份人幾拜金吓
發夢有人同我講佢中學比人包
真假就唔知

雜誌相同ig差好多

佢個雙眼皮應該割衰左,依家成日化勁濃妝遮住

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

我都覺得個鼻有少少唔同

幾時既事?
佢唔係同而家呢條仔好耐啦咩?
利申唔識joann galaxy

佢同依條仔一齊都偷食過啦
分左手一陣再一齊返架
早幾年joann同galaxy一齊果陣
LM
有無人記得ypy同ricky
ypy到而家都好靚女

呢個係我中學年代 宜家大學都就grad
佢果陣唔del舊ig應該宜家都好多人follow

果時佢地真係好sweet 但ypy比ricky影閃卡
果個年代仲有mk始祖嚴雅麗
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

細妹同個有錢佬散左呀

新聞話同李彩華一齊果陣ap問過李彩華借錢

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20120628/00470_005.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞