一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
我講先

唐紫瓊
Candy tong

年齡27,身高161,住銀湖・天峰,女校出身,港航轉國泰,溝仔無數上位快,妹妹頭。

利申 中同
Candy 之前未知佢ig 都算有啲名氣,
搭飛機咁啱佢當值,
哇態度串到..仲見住佢恰個女仔(可能係新人),
之後先知原來係ig 女神,仲包裝到自己好sweet 好友善
有無中學d相對比下呀
Candy 之前未知佢ig 都算有啲名氣,
搭飛機咁啱佢當值,
哇態度串到..仲見住佢恰個女仔(可能係新人),
之後先知原來係ig 女神,仲包裝到自己好sweet 好友善

佢都算世界級,好多人屌佢態度西
有無中學d相對比下呀

中同

LM
車泳希 winghei_c
好似有個女 係我自己觀察覺得

唔會掛 佢好似好純品
佢做model 前返荃灣教會的
但真人皮膚好差就真,唔知依家有冇好返啲
讀U果陣俾人飛搞到要報警
我講先

唐紫瓊
Candy tong

年齡27,身高161,住銀湖・天峰,女校出身,港航轉國泰,溝仔無數上位快,妹妹頭。

利申 中同

見過真人 對腳幾白皙 雖然幾矮下

佢個ex米patwong囉,candy tong 個ex
讀U果陣俾人飛搞到要報警

咩u

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20110419/15180855

唔怪之咁似樣張相

Btw我覺得係佢個女個細路都應該小學

有冇個細路張相 點解個個都會覺得佢有個女既

唔怪之咁似樣張相

真定假呀
咁細個有個女
俾D証據好喎
BU Asshole原來都11年己經有HALL住

唔怪之咁似樣張相

佢個女係pat wong 搞大?

唔怪之咁似樣張相

真定假呀
咁細個有個女
俾D証據好喎

同問 都算識佢,如果係真都幾驚訝
lm

唔怪之咁似樣張相

佢個女係pat wong 搞大?

其實你係咪PAT WONG打手?
又PAT WONG

中同

中間張相可唔可以出答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞