一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
識tsangloktung
平時番學好串 好少同其他同學講野
成日自己一個 人地望下佢以為自己真係明星之後行開 唔想人地望
仲有上堂姣仔呢啲慢慢講

呢件臭閪要rs外開post 講架喇🤣🤣

個個當正佢女神又話真性情真係得啖笑

五官都咁扁 波路又冇乜

乜都無就諗住走氣質路線引fans
個樣越嚟越膠咪又係打針
下巴長左一半成日回應話係cool牙
屌cool牙最多咪瘦面

整到咁都想扮?🤣🤣🤣

死口唔認
呢個有無人講

哇我屌 真心唔明佢憑乜咁多like同follow 其他人唔講 呢個一定係豬閪 個樣謎一樣 張張唔撚同 究竟啲人中意佢乜嘢

我真係睇唔透 其實佢個鼻同波同眼係咪整出黎

睇吓佢而家第四張條片 佢一郁個鼻就放大縮細 用Apps都咁嘅樣 一睇就知佢無鼻樑 成日喺度扮邊高 之前咪俾人踢爆過佢用高鼻神器

人地po既相就現形

嘩屌
呢個有無人講

哇我屌 真心唔明佢憑乜咁多like同follow 其他人唔講 呢個一定係豬閪 個樣謎一樣 張張唔撚同 究竟啲人中意佢乜嘢

睇吓佢而家第四張條片 佢一郁個鼻就放大縮細 用Apps都咁嘅樣 一睇就知佢無鼻樑 成日喺度扮邊高 之前咪俾人踢爆過佢用高鼻神器

人地po既相就現形

屌佢真係好撚假
係真係好明顯p相整容個隻
點解仲會有咁多follower
btw 記得好似有個po有好多佢嘅黑材料
識tsangloktung
平時番學好串 好少同其他同學講野
成日自己一個 人地望下佢以為自己真係明星之後行開 唔想人地望
仲有上堂姣仔呢啲慢慢講

呢件臭閪要rs外開post 講架喇🤣🤣

個個當正佢女神又話真性情真係得啖笑

五官都咁扁 波路又冇乜

乜都無就諗住走氣質路線引fans
個樣越嚟越膠咪又係打針
下巴長左一半成日回應話係cool牙
屌cool牙最多咪瘦面

整到咁都想扮?🤣🤣🤣

佢個下巴真係假到

好撚硬 成舊硬膠

Harmony 係屯門屋邨妹出身

巴打爆多d料,見佢之前個樣唔係咁,應該整過

整容加執相 佢同佢個姊妹monmon_c都係屯門屋邨妹,不過harmony(本身叫mico)同佢班姊妹都有共同目標就係嫁入豪門 laumansum就本身屋企都有錢既,matsz入左豪門啦,不過matsz算係班女之中最正常

佢好似就嫁比個牙醫

laumansum就慘,本身以為上到岸嫁ap,po哂相話哂比全世界知,點知臨門撻Q,真係慘,但ap大佢10幾廿年

Ap應該都仲玩緊女,條女本身屋企有都還好

巴打又會留意呢班女既?

根本就係身邊d 人啦

整容加執相 佢同佢個姊妹monmon_c都係屯門屋邨妹,不過harmony(本身叫mico)同佢班姊妹都有共同目標就係嫁入豪門 laumansum就本身屋企都有錢既,matsz入左豪門啦,不過matsz算係班女之中最正常

佢好似就嫁比個牙醫

laumansum就慘,本身以為上到岸嫁ap,po哂相話哂比全世界知,點知臨門撻Q,真係慘,但ap大佢10幾廿年

巴打又會留意呢班女既?

根本就係身邊d 人啦

呢位巴打都係?

Harmony 係屯門屋邨妹出身

佢好似就嫁比個牙醫

巴打又會留意呢班女既?

因為見佢地懶係上流咁,有八卦睇下,點知原來係屋邨妹

佢好似就嫁比個牙醫

巴打又會留意呢班女既?

根本就係身邊d 人啦

我唔係,但八卦下
有無人爆westtung料

一張有雙眼皮
一張無

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

有冇人想知佢啲衰野

好想知
呢個有無人講

呢個雞黎
係整過
係東門打針

識佢 真係雞
成日同啲仔搞野 之後屈佢地錢
極度唔要面 搞埋人地屋企人
整容哩啲就唔洗講 係人都知
兆基個個都知佢係雞

佢好似成日周圍去旅行咁,原來啲錢咁黎
書又無讀,又無翻工

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

有冇人想知佢啲衰野

好想知

More

佢好似就嫁比個牙醫

巴打又會留意呢班女既?

因為見佢地懶係上流咁,有八卦睇下,點知原來係屋邨妹

佢地成班睇落係幾正既,樣又ok身材又唔差,laumansum好撚高 係佢地其中一個姊妹樣衰左少少
推下先

Spoon係學校見過 好黑好普通 唔化妝應該似賓賓

有冇多啲spoon爆

Spoon同tina本身係friend
佢地2個每次出街
spoon都會問tina用咩剪片同拍片

之後spoon第一條片同tina d動作勁似
(宜家del咗啦 )

Spoon個人本身就勁衰
(同一間中學 )
呢個有無人講

人地po既相就現形

屌佢真係好撚假
係真係好明顯p相整容個隻
點解仲會有咁多follower
btw 記得好似有個po有好多佢嘅黑材料

一人一個po假相嘅ig女神
https://lihkg.com/thread/121908/page/5?ref=ios
揾到喇 係哩個po

佢隆胸+p圖
個波起晒角

似真波 佢好似係肥底減落黎

你幾時見過真波會係腋下起晒角
佢本身係有啲波路 之後再隆
呢個冇可能係全真波 假到喊

有朋友識佢 佢未隆之前朋友同我講佢大整 眼就割左 鼻同下巴都係打針既
佢本身肥底波係真 但估唔到佢原來依家連波都係假

好似打埋個咀

啊係 漏左個咀

有冇人識佢 明明普通樣 但聽講食好多仔

[member]冇見過真人 掂唔掂?
聽影相fd講性格唔差 但好撚多仔 仲要d仔唔多掂

佢好撚識包裝自己,唔中意一個人既時候,佢會做到好絕,你咁做9人,加上佢啲like 係買的。

利申:識佢

影到牙痛咁款

有無人知呢條女咩背景???

IG做KOL R product.
係17到就 R 人送禮物

聽講做咗兩個月直播已經賺咗5萬

呢個收兵娘娘
係太子酒吧做

really???
依家應該唔洗啦嘛???

做直播都2萬幾一個月啦
有朋友識tina
之前一齊去街要我朋友幫佢影成幾百張相 無張滿意
真人勁八婆又煩膠 平時勁嘈

more 爆多啲
推下先

Spoon係學校見過 好黑好普通 唔化妝應該似賓賓

有冇多啲spoon爆

Spoon同tina本身係friend
佢地2個每次出街
spoon都會問tina用咩剪片同拍片

之後spoon第一條片同tina d動作勁似
(宜家del咗啦 )

Spoon個人本身就勁衰
(同一間中學 )

點衰法?
有朋友識tina

more 爆多啲

係thei嗰時唔上堂咁濟 交功課勁hea
Group project全部要人carry佢
人地幫佢做哂功課佢就去影相up ig
有朋友識tina

more 爆多啲

thei
笑能到😂😂😂
智力有冇80🤣🤣🤣
有朋友識tina

more 爆多啲

朋友識佢 佢話tina好恨有model公司簽佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞