一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

我都覺得佢幾清純 佢哋本身三姊妹係咪都有錢人 佢而家個老公係以前隻MK雞 Suki Lau個EX 散咗而家咪幾開心

整過容
佢之前係AKzone有post過自拍相
果陣仲靚過而家

佢以前靚過依家
食家對眼整到好埋,有d怪 不過都仲係靚

佢仲未搵到人埋單
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

我都覺得佢幾清純 佢哋本身三姊妹係咪都有錢人 佢而家個老公係以前隻MK雞 Suki Lau個EX 散咗而家咪幾開心

整過容
佢之前係AKzone有post過自拍相
果陣仲靚過而家

佢以前靚過依家
食家對眼整到好埋,有d怪 不過都仲係靚

佢條仔屋企做咩
咁多靚車

舊登架啲圖

這麼醜的妞

tina真係普通樣 唔算靚
以前ck u chin, tongcandy同一個叫yvonne既女仔係中同黎
成日一齊玩
但好耐冇見佢地一齊出街
yvonne個ig仲unfollow哂佢地班人
唔知係咪反左
有冇人知咩事?

tina真係普通樣 唔算靚

笑得幾靚

佢大脾個紋身係跟vickybaby紋嘅 不過人地係畫落去 同一個位

呢個唔係之前俾人爆有做援交?

磨牙!

舊登架啲圖

同一個人黎?
想知佢既野 明明之前好肉地 而家好完美 手腳又瘦波仲要咁大 係唔係自體脂肪移植

佢隆胸+p圖
個波起晒角

似真波 佢好似係肥底減落黎

你幾時見過真波會係腋下起晒角
佢本身係有啲波路 之後再隆
呢個冇可能係全真波 假到喊

Zoepyy 真人係咪鞋抽面?佢一露齒笑就好怪
咁多個覺得zoe最靚
但好低調下 唔係成日post相
一開始真係以為佢個妹係佢家姐
咁多個覺得zoe最靚
但好低調下 唔係成日post相
一開始真係以為佢個妹係佢家姐

我都係 妹個樣大好多
想知佢既野 明明之前好肉地 而家好完美 手腳又瘦波仲要咁大 係唔係自體脂肪移植

佢隆胸+p圖
個波起晒角

有朋友識佢 佢未隆之前朋友同我講佢大整 眼就割左 鼻同下巴都係打針既
佢本身肥底波係真 但估唔到佢原來依家連波都係假
有無natalie fong中學相呀?

佢隆胸+p圖
個波起晒角

有朋友識佢 佢未隆之前朋友同我講佢大整 眼就割左 鼻同下巴都係打針既

好似打埋個咀
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過佢睇wowfitness打波
全程西面加玩電話,完場好似獻欣勤咁
個樣真係好奇怪

佢隆胸+p圖
個波起晒角

好似打埋個咀

啊係 漏左個咀
點解個個又唔靚又普通樣都叫ig女神
真係好多個都吾識
有無natalie fong中學相呀?

佢搵佢fb Man Ting Fong您會搵到一張佢被人tag既合照相 濛濛地架
我之前係透過佢個中學ex(mix黎 鬼仔樣)既fb睇佢d相 嗰時pure好多
真係好多個都吾識

吾你老母
見過winghei_c食煙喎,邊個話佢pure

唔好破壞佢係我心中形象,佢個樣真係好鬼死得意架

做野見過佢真人 但佢全程對我西口西面
個feel好睇唔起人
只可以講佢包裝得自己好好
bbbbbbbbella 係咪真係好似相咁正?
有冇人識佢 明明普通樣 但聽講食好多仔

[member]冇見過真人 掂唔掂?
聽影相fd講性格唔差 但好撚多仔 仲要d仔唔多掂

真人成隻牛咁好撚橫
每日返學都化到戴面具咁
真係好多個都吾識

你唔識字添啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞