一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

呢條女八婆黎 讀德雅轉左去陳樹渠既 高係幾高既 不過聽講好似搶人男朋友

利申:佢舊校

幾靚但濃妝到
之前係街撞到
佢條仔樣ok又有米

濃中女

之前係mk見過佢同男朋友
覺得佢幾正 皮膚好似好好 又唔似濃妝
不過都聽過佢咩搶人男朋友
但見佢地2012就一齊應該唔係

不過佢地依家學人做youtuber 又唔係好笑 好心唔好學其他couple咁啦

YouTuber好搵嘛 個個都走去做
不過出片又唔密 冇野睇既
條女就好似簽左model公司

我都覺 不過條仔好錫Cloe咁 成日錫佢
之前睇佢地live好似同居埋 又一齊左咁多年 睇到好羨慕

利申 女 好羨慕佢食極唔肥 又高又瘦
Kisa 做乜痴左落件倫敦金到😂😂😂😂

邊個

MORE
有冇人知hillie w咩比人求婚
我一直睇佢po 既野都以為佢係single
住銀湖 都有d錢喎

冇人講佢既?
Follow左好多年 靚過哂上面d女神
又高又瘦又有身材又靚女

佢好似之前先呻自己無拖拍 無啦啦咁快結婚
真係好撚多8婆8公
咁撚留意D 傻鳩

冇人講佢既?
Follow左好多年 靚過哂上面d女神
又高又瘦又有身材又靚女

呢個真高質
笑容一流 身材fit

Morgan以前真係靚好多,依家都唔知做乜鬼
覺得佢係同wongcarson散左之後就變到鬼唔似鬼咁

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
第二次同翻carson一齊先係最正
黑長髮 一字眉

對眼整㗎 真人同相好大分別
同埋有啲濫 但性格係好嘅

Morgan係去過韓國整雙眼皮
不過性格幾好幾爽朗

而家長期撞鬼咁嘅樣嘅 有啲位似韓國sulli

依家真係
仲同埋火炭麗淇個班玩

個style似Bella Throne

一直都覺得佢好撚樣衰
又標奇立異
點解有人覺得佢靚

真心想問呢d係咩style
我覺得好恐怖
出街見到會以為撞鬼

真心想問呢d係咩style
我覺得好恐怖
出街見到會以為撞鬼

我接受到
I love Morgan!
Saraahshum係咪同條仔散左

同求

無錯 都散左一排
Saraahshum係咪同條仔散左

同求

無錯 都散左一排

好似之前又散過一次

佢好似之前先呻自己無拖拍 無啦啦咁快結婚

係囉 又呃人

靚就都靚但好普通 唔係因為染頭其實真係好平凡

tina個樣真係好普通
係宜加包裝得自己好靚咁
啲頭髮五顏六色
又用晒pro相機影相 執晒色 好難唔多followers
同埋真係平到

識包裝自己呢句真
同埋呢排日撚日睇到佢story post d sample出黎就好撚嬲
啲公司成set唇膏咁送比佢
送都算撚數 你起碼拍下片做個review都好
屌佢老尾條友又食又拎冇feedback比啲觀眾架喎
我覺得佢樣唔差 但好八婆格

佢拎pr sent比佢啲野 放上Carousell 賣
仲要用真名賣
又食又拎仲要賣出去賺錢
好想sd比啲pr 睇佢地助養緊班咩人
應該吾會有人講chan Tsz ying?

佢個鼻好核突
好心佢整都整個鼻先啦
Yanyan_c 有無more

其實佢中學已經幾靚
係依家箍左牙同識化妝姐

yanyan_c打手
佢真人真係好靚 笑得好甜 同相冇乜分別
以前上堂成日丁
Joann 屋企唔係有錢 都唔係住離島
(點解樓上有條友係到放流料 )

佢做空姐真係中四開始已經講明一定要考到
佢中六有model公司想簽佢 佢都推左
因為真係好想做空姐

佢好瘦係真係唔食野 返學每日淨係食一個蘋果同飲水

佢好似無偷過野 唔好屈人
但佢中四個年呃過一個女同學千幾蚊
聲稱幫手買bobbi brown化妝品有得平
結果收左錢又無幫人買 最後俾人話攪左成年先俾返錢人

(利申 joann中學同學 friend過下)

想知再講 (其實係我以加唔得閒 轉頭再爆)

但佢喺人地屋企偷LV袋係咪真
之前有絲打話基本上讀兆基嘅一聽到佢個名就會諗起佢偷嘢

終於推到舊同學出黎
比較想知黎個,一開頭玩IG就Follow佢,見佢post張背脊骨相
佢真人係幾高? 影相睇落好高,但佢黎種女仔節食瘦應該會係矮
勝在夠骨感,係咁以低炒已經顯腿長
真人同相有無太大分別? 個樣會唔會同中學時太大變動?

因為真係好想做空姐

終於推到舊同學出黎
比較想知黎個,一開頭玩IG就Follow佢,見佢post張背脊骨相

佢真人160咁上下 真係唔高
佢中學個陣相同真人真係無乜分別
上面有人post佢model casting 兩張相係中四黎
個時都仲未節食 你講背脊骨相係佢中五一瘦就瘦得好誇張
以加唔知做乜愈黎愈膠 全成時期既佢真係好靚
係返學都好靚不過個爛面 爛得好勁
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

Morgan永遠係我女神
想知佢既野 明明之前好肉地 而家好完美 手腳又瘦波仲要咁大 係唔係自體脂肪移植

佢隆胸+p圖
個波起晒角

因為真係好想做空姐

終於推到舊同學出黎

我都見過張相 好不安

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/174602_87549e4afa388165b13caebece78d744.jpg[/im

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

Morgan永遠係我女神

黑頭髮同佢再耐啲個時金毛都好正
可惜del哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞