一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

我有咁諗過 但後尾打消左呢個諗法

識佢既圈子入面真係冇人講過佢有個女,但個細路身分係神秘既

佢有張相認咗佢係佢個女 真定假
外表咁pure真係睇唔出佢有個女

Pure嘅人更加會生
唔忍心落仔

突然諗起,
嗰時傳佢同教會一個男仔拍拖,
然後車泳希之後離開咗教會,
有一次個男仔講見證話佢喺對上一次拍拖中做咗一件好錯好錯既事,
傷害咗前女友,
唔知係咪講緊搞大佢個肚

男仔姓咩?

唔講啦,個男仔個姓唔普遍 驚自己盲估害咗人聲譽

上面班人尻up 真係笑撚死我
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

Hanna chan個樣好似巫婆
而且極努力打造自己成為日本妹
但以前讀asso個陣係扮abc

More

Asshole都做到KOL咁勵志

上面提果啲一半都asso

香港呢個社會真係好勵志
Asshole都上到位仲要上左位扮曬好有學識
打曬英文caption

你睇下啲出名youtuber有幾多係讀ugc 就算係都好多係升上去

新一代多數係U 果度搵
可能呢批係頭啖湯
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

More

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

Chantszyingggg 點解會同llllh 分手

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

中學生都kol啦

依家有眼耳口鼻都叫係

識佢既圈子入面真係冇人講過佢有個女,但個細路身分係神秘既

佢有張相認咗佢係佢個女 真定假
外表咁pure真係睇唔出佢有個女

Pure嘅人更加會生
唔忍心落仔

突然諗起,
嗰時傳佢同教會一個男仔拍拖,
然後車泳希之後離開咗教會,
有一次個男仔講見證話佢喺對上一次拍拖中做咗一件好錯好錯既事,
傷害咗前女友,
唔知係咪講緊搞大佢個肚

男仔姓咩?

唔講啦,個男仔個姓唔普遍 驚自己盲估害咗人聲譽

上面班人尻up 真係笑撚死我

你識佢

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

Sabrina 有無野爆

唔識 淨係覺得model黎講佢個樣都算幾普通
之前見到有post專爆人妻Sue

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

中學生都kol啦

依家有眼耳口鼻都叫係

白花油都可以拎住黎自拍賣廣告
之前見到有post專爆人妻Sue

求分享

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

想知+1

平心而論,佢都成功扮到日本妹,幾有味道個樣。

去日本住左一陣唔變日本妹look都難啦
想聽yanyancheung
明明有拍拖上黑男節目話單身
之後仲話已經分左手
Merry so好黑人憎!
其實佢啲耳環係咪自己Design?
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣
而家都有 但邊個抄邊個真係唔知
Btw 佢同ck tongcandy 好撚fd咁

佢真係好樣衰咩事,咁樣就叫做潮流?
佢之前條仔混血兒,但係講中文,搞笑
其實佢哋係咪真係咁fd,扮熟

我有fd識佢....
見過佢真人 好高竇
同埋佢啲耳環好貴
呃啲妹妹仔錢
而家出埋泳衣 遮
正常人真係會買

係街撞過佢影相
真人得15x
矮到仆街
應該吾會有人講chan Tsz ying?

吾你老母

其實佢都有周柏豪照住啦大把錢

點解分咗手成個乞衣咁?

呢個咪係之前比人爆左做第三者果個女仔

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

想知+1

條仔都好似算係金龜,可能當佢肉便器ONLY

吾你老母

對吾住
之後仲話已經分左手

港航空姐個個?
Miss Sue Chang大波左咁多
https://lihkg.com/thread/350429/page/1?ref=ios

吾你老母

對吾住

屌你老母吾吾吾
之後仲話已經分左手

港航空姐個個?

條整容西不值一提啦屌

More

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

想知+1

條仔都好似算係金龜,可能當佢肉便器ONLY

但好醜樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞