一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
有無人講下candy wong

豬膽鼻 咁都叫女神

真人皮膚好撚多粒粒
Joann 屋企唔係有錢 都唔係住離島
(點解樓上有條友係到放流料 )

佢做空姐真係中四開始已經講明一定要考到
佢中六有model公司想簽佢 佢都推左
因為真係好想做空姐

佢好瘦係真係唔食野 返學每日淨係食一個蘋果同飲水

佢好似無偷過野 唔好屈人
但佢中四個年呃過一個女同學千幾蚊
聲稱幫手買bobbi brown化妝品有得平
結果收左錢又無幫人買 最後俾人話攪左成年先俾返錢人

(利申 joann中學同學 friend過下)

想知再講 (其實係我以加唔得閒 轉頭再爆)
有無Michelle chan MC既料
仲有一個Ericakei

前排又係狂去旅行 唔洗做 豪遊歐洲買Van Cleef 果啲
但旅行永遠單人照

結果隔左一排 發夢時見到佢同一個中年肥壯 頭髮唔多既四眼阿叔出現係機場

發完夢第二日 就見到佢po相 身處歐洲了

係咪老豆咋 佢好似影過自己屋企幾大, 又有養狗

佢老豆呀
有冇人識佢 明明普通樣 但聽講食好多仔

Ck uchin 郭又溱 要告人

上星期六先係老銅見到正印同7HONG行街

kayan唔係成日換畫專食消防咩?
幾時又換畫?

佢同佢之前嗰個男朋友唔係結左婚咩?
有無幸運星娘娘既野講下
Joann 屋企唔係有錢 都唔係住離島
(點解樓上有條友係到放流料 )

佢做空姐真係中四開始已經講明一定要考到
佢中六有model公司想簽佢 佢都推左
因為真係好想做空姐

佢好瘦係真係唔食野 返學每日淨係食一個蘋果同飲水

佢好似無偷過野 唔好屈人
但佢中四個年呃過一個女同學千幾蚊
聲稱幫手買bobbi brown化妝品有得平
結果收左錢又無幫人買 最後俾人話攪左成年先俾返錢人

(利申 joann中學同學 friend過下)

想知再講 (其實係我以加唔得閒 轉頭再爆)

但佢喺人地屋企偷LV袋係咪真
之前有絲打話基本上讀兆基嘅一聽到佢個名就會諗起佢偷嘢
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

Morgan以前真係靚好多,依家都唔知做乜鬼
覺得佢係同wongcarson散左之後就變到鬼唔似鬼咁

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
第二次同翻carson一齊先係最正
黑長髮 一字眉

對眼整㗎 真人同相好大分別
同埋有啲濫 但性格係好嘅
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

Morgan係去過韓國整雙眼皮
不過性格幾好幾爽朗
有冇人識佢 明明普通樣 但聽講食好多仔

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

不過性格幾好幾爽朗

而家長期撞鬼咁嘅樣嘅 有啲位似韓國sulli

靚就都靚但好普通 唔係因為染頭其實真係好平凡

tina個樣真係好普通
係宜加包裝得自己好靚咁
啲頭髮五顏六色
又用晒pro相機影相 執晒色 好難唔多followers
同埋真係平到

佢唱歌好難聽

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

不過性格幾好幾爽朗

依家真係
仲同埋火炭麗淇個班玩

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

但佢地本身係有錢,老豆揸法拉利

本身公屋mk妹黎架咋 老竇中左六合彩做埋暴發戶
如果唔係點會咁有錢英文都唔識多隻

有冇人覺得zoe雖然好有錢
但好有公屋mk味
靚係靚
不過係公屋mk既靚

硬係少咁d學識咁

邊度出身就係邊度出身
用錢都係堆砌唔到有錢人氣質
想向上流社會進發?人地成班由細到大國際學校/外國讀書唔識講中文架
你都係返公屋公園hea啦

出身係點都冇得佢揀
無咩好恥笑
有錢人又係咁 普通人咁 都會有柒頭
只係有更多資源打扮 睇多都無咩特別
唔洗吹到咁大
係zoe mk味寧捨重

不過mk還mk佢的確係幾靚同份人算真
雖然真心係粗魯 但好過果堆假惺惺女神

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

不過性格幾好幾爽朗

依家真係
仲同埋火炭麗淇個班玩

我覺得依家既佢先係真既佢

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

不過性格幾好幾爽朗

More

Asshole都做到KOL咁勵志

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

成日周圍去旅行,我啲相都可以好靚啦

咁你都要有錢周圍去旅行先得㗎

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

不過性格幾好幾爽朗

真心覺得cty靚同埋佢既相都好高質
不過自從知道佢開ig ac鬧自己既朋友就unfollow左佢

有冇摩牙details
想知佢既野 明明之前好肉地 而家好完美 手腳又瘦波仲要咁大 係唔係自體脂肪移植

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
黑長髮 一字眉

不過性格幾好幾爽朗

依家真係
仲同埋火炭麗淇個班玩

我覺得依家既佢先係真既佢

以前又矮又肥
食減肥藥食咁瘦
不過我都覺得佢之前q啲
依家...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞