一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

大部分女仔夢想生活 所以紅都好正路
起碼我會為左睇靚相follow佢
其他女日日自拍都唔明有乜好睇

成日去旅行 又唔洗好似candytong咁返工
我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

unun腳影下相打caption就有錢收
又唔洗自己拍片剪片 真心好搵

但又無辦法 唔係人人做到咁多followers
經營social media真係可以開學班教學

唔知佢要唔要買follower呢

好難講 但應該無必要 已經儲左好多fans
佢啲相真心高質 自己去唔到嘅地方都起碼可以睇下人地去

變左cty打手
利申:覺得佢唔靚 普通女仔樣

Cty影督屎出黎 都會令人有食左佢既衝動
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

搭港航見過佢,同相差唔遠,靚唔靚好見人見智,真人非常典型個隻大陸網紅臉,五官樣樣都好靚但無咩特別,塊面好細又尖得離譜同埋側面無腮骨,感覺好似啲人削過骨咁

唔特別姐係轉個頭會唔記得 仲以為會係靚到痴線

我都係 以前以為真人真係張柏芝咁
不過最近重用埋簡體真係好大陸
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

Joann有錢?佢以前成日偷野唔係咩
佢一入港航比人討論到痴線
唔知係咪受唔住打擊先去整容

佢整得好誇張
點解佢班fd都成日偷嘢
Ck做cotton on sale個陣又偷
Hebe au又黐埋啲有錢佬

咩叫成日偷野

即係早餐買麵包都要偷
我男仔朋友我同佢講Joann 係ig紅人
佢嚇到痴線 果陣training見過佢
佢以前黎我返工果度試衫
我同男同事講ig女神到左
全部人見佢出黎都四散 無哂反應

你1999 唔係好明你講咩
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

Hanna chan個樣好似巫婆
而且極努力打造自己成為日本妹
但以前讀asso個陣係扮abc

More

Asshole都做到KOL咁勵志

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

Cty先最黑人憎

起碼個樣討好D
其他果班好似中左幅射整到鬼五馬六都夠膽死話KOL仲好笑啦
純粹COPY CAT,又唔係有學識帶到D新野比人
影相又係一式一樣
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

搭港航見過佢,同相差唔遠,靚唔靚好見人見智,真人非常典型個隻大陸網紅臉,五官樣樣都好靚但無咩特別,塊面好細又尖得離譜同埋側面無腮骨,感覺好似啲人削過骨咁

如果鐘意啲網紅臉好精緻個啲樣都會覺得佢靚到痴線既,但我覺得好唔自然同埋ig太多呢啲樣啦吸引唔到我,個人偏好啲唔算太靚但好有味道好有吸引力個啲女仔,例如小松菜奈
大家有無發現Chan tsz ying隆左胸
佢上次嬲到del留言再block埋張相留言個功能

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

Joann有錢?佢以前成日偷野唔係咩
佢一入港航比人討論到痴線
唔知係咪受唔住打擊先去整容

佢整得好誇張
點解佢班fd都成日偷嘢
Ck做cotton on sale個陣又偷
Hebe au又黐埋啲有錢佬

咩叫成日偷野

即係早餐買麵包都要偷

堅唔堅

仲隆得好硬夾唔倒波

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

如果鐘意啲網紅臉好精緻個啲樣都會覺得佢靚到痴線既,但我覺得好唔自然同埋ig太多呢啲樣啦吸引唔到我,個人偏好啲唔算太靚但好有味道好有吸引力個啲女仔,例如小松菜奈

ig 係好多呢d 樣但真人真係一個都未見過, 淨係遇過d 大陸妹假到真係反光咁膠既,

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢畢業張相

個鼻同宜家完全唔同喎

可唔可以話我知果張group photo邊個係佢

中間

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

佢個fd m_chi2勁靚
Merry so好黑人憎!
其實佢啲耳環係咪自己Design?
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣
而家都有 但邊個抄邊個真係唔知
Btw 佢同ck tongcandy 好撚fd咁

佢真係好樣衰咩事,咁樣就叫做潮流?
佢之前條仔混血兒,但係講中文,搞笑
其實佢哋係咪真係咁fd,扮熟

成班都好重撈味

比較想知佢地搞市集賺到幾多 有有人估下

之前去過佢地搞嗰個supermarket
merryso同tongcandy真人勁寸
行過都要俾佢地啤住哂
反而jade同tina好似親民啲

仲隆得好硬夾唔倒波

邊張 有無圖

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

曼芝都開左眼頭 我都覺得佢好靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

點解越嚟越似joann
物以類聚
佢個EX都結埋婚
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣

我有fd識佢....
見過佢真人 好高竇
同埋佢啲耳環好貴
呃啲妹妹仔錢
而家出埋泳衣 遮
正常人真係會買

係街撞過佢影相
真人得15x
矮到仆街

同佢個frd homei都老MK 扮撚曬潮咁

真心似當年啲mk妹老左 個homei好撚努力keep先可以叫唔7 我地高登女兒可以參考下

merry so打扮過都叫做有少少style但homei就算點打扮都有陣mk味

其實佢都有周柏豪照住啦大把錢

點解分咗手成個乞衣咁?

呢個咪係之前比人爆左做第三者果個女仔

張偉康點解消防員仲可以打甲一

依個?有冇詳細版本分生咩事
見到kayanyanc 依排好似勁唔開心

Ck都玩哂3p

佢咁嘅樣都玩到3p?

佢成日去睇籃球比賽

佢有冇整容

真人係咁嘅樣

點解越嚟越似joann
物以類聚
佢個EX都結埋婚

曼芝係幾靚 好特別
唔好再整容啦你已經夠靚
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

仲有無料

Avis chan又係食女王
之前傳咗同羅彩玲床照被周秀娜分手
之後又同yumi

Karl 係Christy lai個ex

同ig唔同樣嘅
呢幾張個鼻豬咁多
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣

成班都好重撈味

比較想知佢地搞市集賺到幾多 有有人估下

之前去過佢地搞嗰個supermarket
merryso同tongcandy真人勁寸
行過都要俾佢地啤住哂
反而jade同tina好似親民啲

呢樣真 merryso係好高斗 巴屎閉既臭系 只會同佢啲豬西朋友或者較為出名既人soical 圍威喂咁 一啲無咁出名既人或者攤檔 佢係望都唔會望

利申 經常做租佢哋既market去擺檔

仲隆得好硬夾唔倒波

邊張 有無圖

好硬喎 同埋佢不嬲平胸係人都知lol
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣

我有fd識佢....
見過佢真人 好高竇
同埋佢啲耳環好貴
呃啲妹妹仔錢
而家出埋泳衣 遮
正常人真係會買

垃圾地布背心幾舊水
Mk到死 狗也不屌

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

竟然 佢淨係講過佢下巴打過野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞