一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
個撚個都女神咩

好qq喎佢

Morgan以前真係靚好多,依家都唔知做乜鬼
覺得佢係同wongcarson散左之後就變到鬼唔似鬼咁

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/174602_87549e4afa388165b13caebece78d744.jpg[/im[/url]

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
第二次同翻carson一齊先係最正
黑長髮 一字眉

對眼整㗎 真人同相好大分別
同埋有啲濫 但性格係好嘅

Morgan永遠係我女神

黑頭髮同佢再耐啲個時金毛都好正
可惜del哂

我覺得灰頭都okay
佢以前個妝已經夠做
同埋因為佢個格夠爽
之前有次佢開live 有人叫佢教化妝
佢話自己咩都唔識 驚教壞人 叫人學返正確手勢
快D搵人爆csk_alison
條女好多黑材料

成日見佢老母係東涌馬會買馬
快D搵人爆csk_alison
條女好多黑材料

成日見佢老母係東涌馬會買馬

想睇
覺得呢條女扮pure扮true
Yanyan_c 有無more

其實佢中學已經幾靚
係依家箍左牙同識化妝姐

yanyan_c打手
佢真人真係好靚 笑得好甜 同相冇乜分別
以前上堂成日丁

佢係咪張芊芊個家姐
想知佢既野 明明之前好肉地 而家好完美 手腳又瘦波仲要咁大 係唔係自體脂肪移植

佢隆胸+p圖
個波起晒角

似真波 佢好似係肥底減落黎
想知佢既野 明明之前好肉地 而家好完美 手腳又瘦波仲要咁大 係唔係自體脂肪移植

佢隆胸+p圖
個波起晒角

整到唔認得 見到個紋身先醒起係邊個
吹功一流 係仔都屌得 公廁中嘅公廁
之前係鼓油街轉角位間波鞋店番工 成日烏低個身倒奶
Yanyan_c 有無more

其實佢中學已經幾靚
係依家箍左牙同識化妝姐

yanyan_c打手
佢真人真係好靚 笑得好甜 同相冇乜分別
以前上堂成日丁

佢係咪張芊芊個家姐

條女比人求婚 上節目又要扮單身
貪慕虛榮 幾靚都冇用
仲要個樣好老氣

佢隆胸+p圖
個波起晒角

仲有佢大陸落黎 成口鄉音(訪問片都聽到)
蒲到把口勁臭(真係臭)煙鏟聲

佢隆胸+p圖
個波起晒角

你幾時見過真波會係腋下起晒角
佢本身係有啲波路 之後再隆
呢個冇可能係全真波 假到喊
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

佢男朋友做咩架 勁多靚車

佢大脾個紋身係跟vickybaby紋嘅 不過人地係畫落去 同一個位

佢大脾個紋身係跟vickybaby紋嘅 不過人地係畫落去 同一個位

呢個唔係之前俾人爆有做援交?

佢隆胸+p圖
個波起晒角

咁正既公廁造福人群
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

佢男朋友做咩架 勁多靚車

我都想知
做富二代
推下先

Spoon係學校見過 好黑好普通 唔化妝應該似賓賓

佢又真係mix 賓賓嘛
聽講以前同tina wong 好fd
之後唔知話邊個抄邊個
定互炒 反左面lu
往後出d post 都差唔多樣 一個post泳衣照另一個又post 一黑一白都係平

磨牙!

佢隆胸+p圖
個波起晒角

我留意左好耐台灣自體脂肪移植嗰啲blogger 分享移植完之後個波啲肉都會去咗胳肋底下面 冇理由佢本身肥底淨係減到手腳冇減到個波 勁唔科學 仲有佢唔係冇返工咩 成日周圍飛 係咪背住洋腸俾人包

磨牙!

佢隆胸+p圖
個波起晒角

我留意左好耐台灣自體脂肪移植嗰啲blogger 分享移植完之後個波啲肉都會去咗胳肋底下面 冇理由佢本身肥底淨係減到手腳冇減到個波 勁唔科學 仲有佢唔係冇返工咩 成日周圍飛 係咪背住洋腸俾人包

佢本身大波 但無咁大

佢隆胸+p圖
個波起晒角

佢本身大波 但無咁大

之前睇過話隆胸腋下係會凹入去
啱啱自己on9走去試下好似佢咁影
又真係唔會凹入去喎
假波機會好大,
同埋大波通常手臂都會有啲脂肪,睇fat boy就知了

磨牙!

舊登架啲圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞