一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
有無人覺得Stefanie mak好樣衰

好奇怪個樣

覺得佢好似人妖
馬面 好恐怖

我中學同學 個陣靚D
PK JEN依加真係好撚發
究竟點先算ig女神

哩個唔太出名但幾靚

有無人覺得Stefanie mak好樣衰

好奇怪個樣

覺得佢好似人妖
馬面 好恐怖

我中學同學 個陣靚D

細妹正d

點解個個Cxxxx 可以食咁多女
見佢d自拍好似係住公屋, d女應該唔係貪佢d錢
個個Kristy好有錢,又靚,佢d氣質同cxxxx差好遠

乜水

個時Joan d frd勁錫佢,人地係ig話佢整佢地即刻出黎護航
佢地係咪反左面?
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

發夢見到佢個樣同以前唔同左

google到d舊相
http://www.dcfever.com/photosharing/view.php?u=426510&id=1262531

佢一定整左容
依加仲嫁左俾個有錢佬 成隻雞咁

Hello 師兄 低一f. 好撚憎佢

係 同佢班就知佢幾黑人憎
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

佢中學同依家差唔多咁係因為你認得佢對眼(分得開)
其實你睇真啲佢個鼻高咗好多好多
山根位之前邊有咁高

方敏婷中學個陣方臉 同佢個姓一樣
而加尖到⋯⋯⋯⋯⋯

方敏婷個樣睇落好怪咁
有無人講吓zoeppy同punhauyin兩姊妹?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

但佢地本身係有錢,老豆揸法拉利

本身公屋mk妹黎架咋 老竇中左六合彩做埋暴發戶
如果唔係點會咁有錢英文都唔識多隻

有冇人覺得zoe雖然好有錢
但好有公屋mk味
靚係靚
不過係公屋mk既靚

硬係少咁d學識咁

邊度出身就係邊度出身
用錢都係堆砌唔到有錢人氣質
想向上流社會進發?人地成班由細到大國際學校/外國讀書唔識講中文架
你都係返公屋公園hea啦

出身係點都冇得佢揀
無咩好恥笑
有錢人又係咁 普通人咁 都會有柒頭
只係有更多資源打扮 睇多都無咩特別
唔洗吹到咁大
係zoe mk味寧捨重
想知candy tong素顏對眼係咪好撚柒?
啲相全部都眼線大眼仔
頂盡有大眼仔冇眼線 有眼線冇大眼仔
有冇冇大眼仔又冇眼線嘅相睇下

整完容開完眼頭多數要化勁重眼妝
可能要遮d疤痕掛

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

中學同依家完全唔同樣

Ck uchin 郭又溱 要告人

上星期六先係老銅見到正印同7HONG行街

kayan唔係成日換畫專食消防咩?
幾時又換畫?
哩個post 好黑暗
女人有冇你地諗得咁恐怖啊

唔駛諗 因為女人本身就係咁恐怖

個時Joan d frd勁錫佢,人地係ig話佢整佢地即刻出黎護航
佢地係咪反左面?

力證joan真樣 佢班朋友又真係好錫佢既
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

Morgan以前真係靚好多,依家都唔知做乜鬼
覺得佢係同wongcarson散左之後就變到鬼唔似鬼咁

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩
有無人講下candy wong

豬膽鼻 咁都叫女神
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
第二次同翻carson一齊先係最正
黑長髮 一字眉

Hello 師兄 低一f. 好撚憎佢

係 同佢班就知佢幾黑人憎
Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
第二次同翻carson一齊先係最正
黑長髮 一字眉

佢之前一直都好正
係而家唔知做咩事 又無眉又點兩粒墨
好鐘意佢同honlam

有無人識呢條女 好正 有波有腳有樣
係條仔薯d

有腳...樣唔差...
但波...唔覺有

巴打食開大波肥西?

有無人講吓zoeppy同punhauyin兩姊妹?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

但佢地本身係有錢,老豆揸法拉利

我朋友之前係zoe ex
話佢地老豆係撈偏 搵好多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞