一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

冇人識
留名Yani

佢好細個就拍拖 無記錯大概中三就有男朋友
跳舞好叻 但成績好差好差
個陣好似話想入cu fine arts? 但成績太差入唔到大學
佢中五個陣爸爸發生意外
屋企絕對唔係有錢 但ex搵好多錢 成日帶佢出馬場威

利申 唔知有無記錯

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?

可唔可以話俾我知係同一個人
係喎冇人講tina嘅
留名Yani

個陣好似話想入cu fine arts? 但成績太差入唔到大學
佢中五個陣爸爸發生意外

利申 唔知有無記錯

去得外國讀書

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?

我以為中學相果張係hebeau
離一離題 有冇人知陳展朗咩料
聽人講佢係因為同班frd玩多p先同yaki散

係呀
我睇過條片

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?

留名Yani

佢中五個陣爸爸發生意外

利申 唔知有無記錯

去得外國讀書

佢讀深水埗間scad
學費好貴 個學制好似係可以去美國讀一兩年咁 唔清楚

係呀
我睇過條片

Share
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

佢中學同依家差唔多咁係因為你認得佢對眼(分得開)
其實你睇真啲佢個鼻高咗好多好多
山根位之前邊有咁高
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

同左陳偉成一齊

山根位之前邊有咁高

點解你地對佢咁有興趣
我岩岩睇佢ig覺得佢個樣好普通好假
呢班老mk 以為自己帶領潮流
班pr都on撚9
捧撚到佢地以為自己係乜鳩"kol"
屌你老母

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?

Mk相 candy tong
學生相 hebe au

利申 中同
Lm
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

同左陳偉成一齊

山根位之前邊有咁高

點解你地對佢咁有興趣

佢條牙啦

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?

Mk相 candy tong
學生相 hebe au

利申 中同

郭又溱
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

同左陳偉成一齊

山根位之前邊有咁高

點解你地對佢咁有興趣

佢未整時又唔露依到嗰到仲讀緊書時好pure好true
讀馬鞍山間私校培基
我喺佢未出名仲讀緊中學時已經留意佢
佢讀中學時性格幾好好玩得
但讀恒管出嚟做model之後喺恒管成日畀人話串
佢依家變到咁我都冇再follow佢
但佢仲讀緊中學時真係好有女朋友feel
Lm

係呀
我睇過條片

Share

冇得share
係佢地同某賣sex toy嘅人嗰啲自己圍內有個drive開心share
我睇到嗰條係陳生喺嗰間店到畀條女坐緊 其他人就拍片或者揸下波咁
條女唔係啲咩ig女神 自己本身有仔(條仔仲要係警察嚟)
我講到依到已經好驚自爆

係呀
我睇過條片

Share

冇得share
係佢地同某賣sex toy嘅人嗰啲自己圍內有個drive開心share
我睇到嗰條係陳生喺嗰間店到畀條女坐緊 其他人就拍片或者揸下波咁
條女唔係啲咩ig女神 自己本身有仔(條仔仲要係警察嚟)
我講到依到已經好驚自爆

佢真係好似巴斯光年
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

同左陳偉成一齊

山根位之前邊有咁高

點解你地對佢咁有興趣

讀馬鞍山間私校培基

整過咩

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

同左陳偉成一齊

山根位之前邊有咁高

點解你地對佢咁有興趣

讀馬鞍山間私校培基

排牙想點 阿凡達

方敏婷2016年喺恒生管理學院英文系畢業。同年,佢間模特兒公司派咗佢同另外兩位模特兒參加viuTV嘅《美選D.n.A.》選美真人騷節目,不過得佢一個入圍唔到最後廿強。
This post is filled with bitches gossiping about bitches.
Get a life bitches
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞