一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

佢地真係好努力,我都好佩服 btw我有聽過佢地有人係用假袋

唔出奇,未上到岸果d邊度咁多h記包

佢地有h記包咩? 都係一啲正常既chanel celine 咁都要用假?
佢地成班都想憑Matsz 擠入豪門架啦 好似係

要快啦 佢地都唔細了

咩年紀

harmony大好多架,laumansum 92 好似係

92個樣咁老

佢地有h記包咩? 都係一啲正常既chanel celine 咁都要用假?

要快啦 佢地都唔細了

咩年紀

Laumansum會唔會係92? 唔係89咩

90後黎架
有人講una lam未

磨牙

more
有人講una lam未

磨牙

依條女有咩好講
做倫敦金輸客錢畀客剃光頭扮生cancer係人都知喇下化
依單野真係柒到冇人有
佢個樣大執嘅 之前做坐枱 但整得幾靚

要快啦 佢地都唔細了

咩年紀

Laumansum會唔會係92? 唔係89咩

90後黎架

好老

要快啦 佢地都唔細了

咩年紀

92個樣咁老

又蒲又做空姐
有人講una lam未

磨牙

依條女有咩好講
做倫敦金輸客錢畀客剃光頭扮生cancer係人都知喇下化
依單野真係柒到冇人有
佢個樣大執嘅 之前做坐枱 但整得幾靚

聽過呢條女既人年紀有返咁上下

冇人講佢既?
Follow左好多年 靚過哂上面d女神
又高又瘦又有身材又靚女

係街撞過三次.
真人同相一樣咁靚
有fd識佢

住上環,見過真人,幾靚又高,佢個妹係 sa_c, 一樣咁靚

sa_c佢朋友黎。住中環。真人臭串。睇唔起人。拜金
不過叻女黎。勸力踏實做freelance拍搵錢野(廣告)。無做多餘發夢野。月入10-20萬。
不過比好多帽人帶

Hello 師兄 低一f. 好撚憎佢
係 同佢班就知佢幾黑人憎

要快啦 佢地都唔細了

咩年紀

92個樣咁老

又蒲又做空姐

又解番個ig 啦

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

有冇人想知佢啲衰野

磨牙 睇唔出

佢係咪整左雙眼皮 鼻 打Botox 同下巴?

好想知

more

佢有add我Facebook,乜人來?
哩個有冇人識 幾正不過聽講公廁

真人睇 明明幾黑 但搽到好似搽白粉既感覺 ##

雞黎嘅
讀慈雲山協和
住慈雲山公屋咖
有個球星男朋友 一齊左差唔多三年
應該係真雞所以散左
好多圍內Frd都憎佢

成日覺得佢同keiyingl好似

Hello 師兄 低一f. 好撚憎佢
係 同佢班就知佢幾黑人憎
有人講una lam未

做倫敦金輸左某猛人既錢 比人剷完光頭然後扮生cancer博同情果位囉 記得佢做倫敦金都執左二千幾萬
SANA仔都生埋仔深潛左 以前佢仲係東涌住成日見到佢
推下先

Spoon係學校見過 好黑好普通 唔化妝應該似賓賓

有冇多啲spoon爆

Spoon同tina本身係friend
佢地2個每次出街
spoon都會問tina用咩剪片同拍片

之後spoon第一條片同tina d動作勁似
(宜家del咗啦 )

Spoon個人本身就勁衰
(同一間中學 )

佢而家都衰(同一間U)
只可以講佢係世界女
普通人咪覺得佢nice囉
識耐D就會露本性

睇人做friend
你有利用價值就會同你做friend
不過你有利用價值佢唔鐘意
佢會唔同你做friend加唱衰你

佢成日換frd咁喎 呢排同個ruby好好朋友

因為可以襯托自己
唔係同佢做friend做乜先

佢讀大學個陣有個男性朋友幫佢做曬啲program功課 所以就同人好friend

雞黎嘅
讀慈雲山協和
住慈雲山公屋咖
應該係真雞所以散左
好多圍內Frd都憎佢

佢地都係讀協同

一樣風格咁
Keiying pure d?
有無puuiki 同佢堆mk frd講下

雞黎嘅
讀慈雲山協和
住慈雲山公屋咖
應該係真雞所以散左
好多圍內Frd都憎佢

應該係真雞所以散係咩concept
住慈山公屋呢樣已經錯左啦

利申:識佢
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

邊到
有人講una lam未

做倫敦金輸左某猛人既錢 比人剷完光頭然後扮生cancer博同情果位囉 記得佢做倫敦金都執左二千幾萬

淨係剷光頭都算好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞