一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
哩個有冇人識 幾正不過聽講公廁

are you fucking sure?
有朋友識tina
之前一齊去街要我朋友幫佢影成幾百張相 無張滿意
真人勁八婆又煩膠 平時勁嘈

more 爆多啲

係thei嗰時唔上堂咁濟 交功課勁hea
Group project全部要人carry佢
人地幫佢做哂功課佢就去影相up ig

朋友識佢 佢話tina好恨有model公司簽佢

痴住jadelam嗰堆想識仔想上位
有朋友識tina

more 爆多啲

係thei嗰時唔上堂咁濟 交功課勁hea
Group project全部要人carry佢
人地幫佢做哂功課佢就去影相up ig

朋友識佢 佢話tina好恨有model公司簽佢

痴住jadelam嗰堆想識仔想上位

有冇人知佢宜加個男朋友係點

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

有冇人想知佢啲衰野

磨牙 睇唔出

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

有冇人想知佢啲衰野

磨牙 睇唔出

佢係咪整左雙眼皮 鼻 打Botox 同下巴?
有朋友識tina

屌想像到個情節
真心覺得佢勁八婆格
有朋友識tina

屌想像到個情節
真心覺得佢勁八婆格

平時睇live睇佢同jm嗰班就知幾八婆格

有無人知呢條女咩背景???

IG做KOL R product.
係17到就 R 人送禮物

聽講做咗兩個月直播已經賺咗5萬

呢個收兵娘娘
係太子酒吧做[/quote]

really???
依家應該唔洗啦嘛???

做直播都2萬幾一個月啦[/quote]

見過真人 好普通

隔離post 主角

隔離post 主角

咩post?
有無人識miug_同crystallaw_cl
有無人講下manchester yeung
[quote]哩個有冇人識 幾正不過聽講公廁

隔離post 主角

咩post?

(無圖)D港女出街著到咁為乜?
https://lihkg.com/thread/369189/page/3?ref=ios
有冇人講下marisachan

呢個真係好靚喎

佢之前俾人話成日扮住係赤柱
佢家住華富邨 成日去住赤柱既表妹過夜
Yanyan_c 有無more

其實佢中學已經幾靚
係依家箍左牙同識化妝姐

yanyan_c打手
佢真人真係好靚 笑得好甜 同相冇乜分別
以前上堂成日丁

佢係咪張芊芊個家姐

真人認識佢
絕對港女一個
佢讀嶺大已經話自己男友要做pi
識親啲仔都要有錢
有人爆曼姿未

https://read01.com/zh-hk/Jg8jzB.html
原來食過咁多明星仔
以為佢食開Model仔架咋
punhauyin同佢一齊時 好似20 歲架咋 蝕撚哂俾隻老牛啦

有無人知果班富貴空姐既料?
Matsz
Laumansum (ap同完punhauyin散 就同左佢一齊 仲好似求左婚 之前po過相又del左)
Fimiccc
見佢地成日去啲ball 釣金龜 Matsz上左岸做少奶之餘 仲不忘成日帶埋班姐妹去威

佢地好似有幾個女仔fd本身屋企都有$,laumansum個fd harmony就係其中一個
所以成日有ball去

Harmony 係屯門屋邨妹出身

巴打爆多d料,見佢之前個樣唔係咁,應該整過

整容加執相 佢同佢個姊妹monmon_c都係屯門屋邨妹,不過harmony(本身叫mico)同佢班姊妹都有共同目標就係嫁入豪門 laumansum就本身屋企都有錢既,matsz入左豪門啦,不過matsz算係班女之中最正常

佢好似就嫁比個牙醫

laumansum就慘,本身以為上到岸嫁ap,po哂相話哂比全世界知,點知臨門撻Q,真係慘,但ap大佢10幾廿年

磨牙磨牙
認同matsz最正常 同埋唔算曬命
Laumansum一睇就知playgirl
推下先

Spoon係學校見過 好黑好普通 唔化妝應該似賓賓

有冇多啲spoon爆

Spoon同tina本身係friend
佢地2個每次出街
spoon都會問tina用咩剪片同拍片

之後spoon第一條片同tina d動作勁似
(宜家del咗啦 )

Spoon個人本身就勁衰
(同一間中學 )

佢而家都衰(同一間U)
只可以講佢係世界女
普通人咪覺得佢nice囉
識耐D就會露本性

整容加執相 佢同佢個姊妹monmon_c都係屯門屋邨妹,不過harmony(本身叫mico)同佢班姊妹都有共同目標就係嫁入豪門 laumansum就本身屋企都有錢既,matsz入左豪門啦,不過matsz算係班女之中最正常

佢好似就嫁比個牙醫

laumansum就慘,本身以為上到岸嫁ap,po哂相話哂比全世界知,點知臨門撻Q,真係慘,但ap大佢10幾廿年

Ap應該都仲玩緊女,條女本身屋企有都還好

巴打又會留意呢班女既?

因為見佢地懶係上流咁,有八卦睇下,點知原來係屋邨妹

佢地成班睇落係幾正既,樣又ok身材又唔差,laumansum好撚高 係佢地其中一個姊妹樣衰左少少

同埋點解Natalie Hung之後無再出現過喺佢地個圈子既?
之前見佢地成日一齊,但好似自從nat同左個機師一齊之後 就無再同Laumansum果班人玩

佢好似就嫁比個牙醫

巴打又會留意呢班女既?

佢地成班睇落係幾正既,樣又ok身材又唔差,laumansum好撚高 係佢地其中一個姊妹樣衰左少少

同埋點解Natalie Hung之後無再出現過喺佢地個圈子既?
之前見佢地成日一齊,但好似自從nat同左個機師一齊之後 就無再同Laumansum果班人玩

咁我又唔知喎,但果個nat都係bitch黎架啦 果個fimicc本身有個local男朋友好似又係求埋婚準備結婚咁,然後突然一日睇佢ig同左個鬼佬機司一齊

巴打又會留意呢班女既?

咁我又唔知喎,但果個nat都係bitch黎架啦 果個fimicc本身有個local男朋友好似又係求埋婚準備結婚咁,然後突然一日睇佢ig同左個鬼佬機司一齊

果然成班都係咁

真人睇 明明幾黑 但搽到好似搽白粉既感覺 ##

佢地好似有幾個女仔fd本身屋企都有$,laumansum個fd harmony就係其中一個
所以成日有ball去

Harmony 係屯門屋邨妹出身

巴打爆多d料,見佢之前個樣唔係咁,應該整過

佢好似就嫁比個牙醫

磨牙磨牙
認同matsz最正常 同埋唔算曬命
Laumansum一睇就知playgirl

laumansum雖然屋企有d姐,都想往上爬架嘛

巴打又會留意呢班女既?

果然成班都係咁

班女都幾勁 係樣衰d果個痴唔到d有錢佬

巴打又會留意呢班女既?

Nat一睇就知係姣婆啦 成日懶係好撚靚咁 係細細粒幾的骰囉 但個樣
fimicc 原來無同Local男朋友一齊 我見果時佢好撚賢淑煮哂飯俾人食咁
佢地既目標係入豪門嘛 識揀一定揀飛機師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞