一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
Merry so好黑人憎!
其實佢啲耳環係咪自己Design?
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣
而家都有 但邊個抄邊個真係唔知
Btw 佢同ck tongcandy 好撚fd咁

佢真係好樣衰咩事,咁樣就叫做潮流?
佢之前條仔混血兒,但係講中文,搞笑
其實佢哋係咪真係咁fd,扮熟

成班都好重撈味

比較想知佢地搞市集賺到幾多 有有人估下

之前去過佢地搞嗰個supermarket
merryso同tongcandy真人勁寸
行過都要俾佢地啤住哂
反而jade同tina好似親民啲

呢樣真 merryso係好高斗 巴屎閉既臭系 只會同佢啲豬西朋友或者較為出名既人soical 圍威喂咁 一啲無咁出名既人或者攤檔 佢係望都唔會望

利申 經常做租佢哋既market去擺檔

但相反no.7 小花個啲真係會nice啲親民啲 就算啲人話佢哋假 但人哋起碼都會扮下先 至少有禮貌先

係隆就del哂以前d相去啦 睇唔出佢需要咁大對硬波
Merry so好黑人憎!
其實佢啲耳環係咪自己Design?
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣
而家都有 但邊個抄邊個真係唔知
Btw 佢同ck tongcandy 好撚fd咁

佢真係好樣衰咩事,咁樣就叫做潮流?
佢之前條仔混血兒,但係講中文,搞笑
其實佢哋係咪真係咁fd,扮熟

我有fd識佢....
見過佢真人 好高竇
同埋佢啲耳環好貴
呃啲妹妹仔錢
而家出埋泳衣 遮
正常人真係會買

係街撞過佢影相
真人得15x
矮到仆街

同佢個frd homei都老MK 扮撚曬潮咁

真心似當年啲mk妹老左 個homei好撚努力keep先可以叫唔7 我地高登女兒可以參考下

merry so打扮過都叫做有少少style但homei就算點打扮都有陣mk味

反胃

第二張真係 咁柒既波都仲post story

點解會有咁嘅效果
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

就黎可以整人物關係圖

點解會有咁嘅效果

大到呢⋯
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

就黎可以整人物關係圖

佢未上位嗰陣喺上水見到佢同佢之前個男朋友

點解會有咁嘅效果

大到呢⋯

Wa
lm
有閪就叫女神?

其實佢都有周柏豪照住啦大把錢

點解分咗手成個乞衣咁?

呢個咪係之前比人爆左做第三者果個女仔

張偉康點解消防員仲可以打甲一

依個?有冇詳細版本分生咩事
見到kayanyanc 依排好似勁唔開心

Ck都玩哂3p

佢咁嘅樣都玩到3p?

佢成日去睇籃球比賽

佢有冇整容

有料喎
屌呢個post 真係好撚八婆

有料喎

離罩既

點解會有咁嘅效果

大到呢⋯

Wa

攝野定隆胸呢唔知

點解會有咁嘅效果

大到呢⋯

Wa

攝野定隆胸呢唔知

呢個咪係之前比人爆左做第三者果個女仔

Ck都玩哂3p

佢咁嘅樣都玩到3p?

佢成日去睇籃球比賽

佢有冇整容

佢真係好撚樣衰,見到佢反胃

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?
留名Yani
留名Yani

佢同條仔分左手 好似痴咗線
可唔可以搵人開心share幾個少followers嘅靚女 ..
唔想再睇呢啲女人裝假狗

Ck都玩哂3p

佢咁嘅樣都玩到3p?

佢成日去睇籃球比賽

佢有冇整容

佢真係好撚樣衰,見到佢反胃

點解要扮藝人改名?
係咪做人第三者做上癮
咁鍾意玩人?

中同

中間張相可唔可以出答案

右二?

唔係左三咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞