一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

Yaki Wong 男朋友既ex

好正 有無ig

素顏?霧咗眉 犯規喎師傅

素顔個張唔係張蔓姿 sabrina
有冇人講下佢?

佢有個唔知細妹定家姐咖嘛?
其實佢兩個好唔靚 唔知點解有男仔朋友覺得佢哋靚

我覺得幾靚 可能口味唔同姐

好普通女仔樣囉,唔會覺得有咩氣質

有冇整過?佢兩姐妹好多followers,但兩個個樣都勁普通,ig d相個口張張都含住啲嘢咁

冇整啦,佢地唔似會整容。不過佢哋感情好好
有無人講下candy wong

有冇人講下佢?

有冇整過?佢兩姐妹好多followers,但兩個個樣都勁普通,ig d相個口張張都含住啲嘢咁

文青兩姊妹?我覺得幾靚
(Btw唔係三姊妹咩?有個剷曬頭
睇厭曬joan果類整容俗樣
Btw上面講個ericka我不嬲覺得佢係 由頭到尾都係單人相
不過冇follow開 有時explore 見到會睇吓
佢好似好大個吓
80後
推下先

Spoon係學校見過 好黑好普通 唔化妝應該似賓賓

Pumpkinjenn ig前排咪放過Spoon素顏出黎
Btw上面講個ericka我不嬲覺得佢係 由頭到尾都係單人相
不過冇follow開 有時explore 見到會睇吓
佢好似好大個吓
80後

Tbg黎
有冇人講下Byan chan chiyichiyi 同m_chi2個啲好似識咗好耐

有冇人講下佢?

文青兩姊妹?我覺得幾靚

Morgan先係真女神

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

Morgan以前真係靚好多,依家都唔知做乜鬼
覺得佢係同wongcarson散左之後就變到鬼唔似鬼咁
有無人覺得Stefanie mak好樣衰

好奇怪個樣

覺得佢好似人妖
馬面 好恐怖

細妹yanmak靚好多
有冇人講下Byan chan chiyichiyi 同m_chi2個啲好似識咗好耐

Chiyi好樣衰 真係好樣衰
個格都好mk 真係似旺中門口煲煙班mk

以前同校,嗰個唔係佢個女嚟

戴sir

文青兩姊妹?我覺得幾靚

一笑棚牙出事

文青兩姊妹?我覺得幾靚

五官幾好睇
唔係零死角囉
幾有個人特色
唔係人造人啲frd
Joan未進化之前啲五官都冇佢咁靚啦
有無人講下candy wong

大學係hall雞出哂名
有無人覺得Stefanie mak好樣衰

好奇怪個樣

覺得佢好似人妖
馬面 好恐怖

細妹yanmak靚好多

真人家姐好好多wor
細妹皮膚好差同唔高
但性格好似幾好
家姐就皮膚好好有身材又有氣質
利申 見過

通常啲ig 女神出活動畀人影啲相
同ig 啲相好大分別
不過 m_chi2都係咁正

究竟有無人知咩叫女神

額高 真素顏冇神器應該

點解個個Cxxxx 可以食咁多女
見佢d自拍好似係住公屋, d女應該唔係貪佢d錢
個個Kristy好有錢,又靚,佢d氣質同cxxxx差好遠

好樣衰 咁誇張 好似好有錢
Byan好似同佢拍咗好多年既男朋友散咗 過咗排又有新女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞