一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

大部分女仔夢想生活 所以紅都好正路
起碼我會為左睇靚相follow佢
其他女日日自拍都唔明有乜好睇

佢好早期就彈起左啦 ig興起無耐就200k fans
同miyomm差唔多
btw幾鍾意佢以前條仔hellobear

個時hellobear同佢影d相係幾自然幾靚
自從佢地散左 d相唔同左我都無follow cty
車車把聲好小朋友
利申 識佢 但唔知真聲定係扮聲

Candytong好樣衰
2,3年前ig post左佢妹生日切蛋糕相
只用美肌冇化妝
隻眼勁細 好多人留言話唔認得佢
之後佢del咗張相

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

個樣差好遠
又係人造人?
車車把聲好小朋友

只用美肌冇化妝
之後佢del咗張相

呢張都擺明有戴大眼仔啦
車車把聲好小朋友

只用美肌冇化妝
之後佢del咗張相

呢張都擺明有戴大眼仔啦

佢啲相真係最多有大眼仔冇眼線 一係有眼線冇大眼仔 何來真素顏過
大家有無發現Chan tsz ying隆左胸
佢上次嬲到del留言再block埋張相留言個功能

仲隆得好硬夾唔倒波

邊張 有無圖

好硬喎 同埋佢不嬲平胸係人都知lol

第一張好假

Ck uchin 郭又溱 要告人

有無人講吓zoeppy同punhauyin兩姊妹?
兩個都好似唔洗做咁

覺得佢幾靚 spoon成日俾人攻擊話係抄Tina
不過幾鐘意佢兩個
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

佢中學同依家差唔多咁係因為你認得佢對眼(分得開)
其實你睇真啲佢個鼻高咗好多好多
山根位之前邊有咁高

好大波

上星期六先係老銅見到正印同7HONG行街

SOR 前一個星期六
整容雞以為自己係女神?班人盲撚左呀?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左
講名果d 貼埋圖出黎

我兩個視窗彈出彈入好辛苦
係咁search佢地咩樣
車泳希係咪同李拾壹一齊?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

但佢地本身係有錢,老豆揸法拉利
車泳希係咪同李拾壹一齊?

唔係

SOR 前一個星期六

究竟咩關係
點解ck可以搶到7HONG
有冇人可以講下黃樂樂或者rose ma
有無人覺得Stefanie mak好樣衰

好奇怪個樣
有冇人識willabella

依個先係真女神

驗眼未?
D相又作裝 明明肥 D相又左遮右遮咁扮POST 見到都鄧佢辛苦
想痴埋班UTUBER 到? 慳D啦

Sue cheng又係整容怪

之前睇維基百科話佢個鼻有整

佢老公應該有啲錢

但佢啲caption成日都流露到自己係天生麗質 呀媽生到佢咁靚 食極唔肥 素顏都咁靚之類嘅意思

算吧啦
好多人都知佢有整
本身對眼唔帶大眼仔仲射籬添
有冇人識willabella

依個先係真女神

驗眼未?
D相又作裝 明明肥 D相又左遮右遮咁扮POST 見到都鄧佢辛苦
想痴埋班UTUBER 到? 慳D啦

仲要成日無事生非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞