一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

Hanna chan個樣好似巫婆
而且極努力打造自己成為日本妹
但以前讀asso個陣係扮abc

平心而論,佢都成功扮到日本妹,幾有味道個樣。

去日本住左一陣唔變日本妹look都難啦

有朋友以前同佢好好朋友
但最後個個離開哂hannah
話佢個人性格有問題 身邊d朋友係不斷轉
Stay唔得耐
留個靚名

好多料爆

Asshole都做到KOL咁勵志

KOL同學歷有掛勾架咩
聽fd講好耐之前同佢ocamp
性格唔太好
真人普通路人

暫時除左chan tsz ying之外其他諗唔到點解上到位

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

成日周圍去旅行,我啲相都可以好靚啦

咁又唔一定嘅
Btw另一個自己觀察返黎嘅係蘇麗珊個ex hanson係 hanna chan個ex 但蘇麗珊早啲

Hanna chan個ex 係咪Christy Lai d fd

吓Hanna chan係讀poly design HD喎
利申:見過真人同相無分別

落差唔算大,因為本身相都唔正
扮下偽文青FEEL

Btw HD係咪高級過asso

反而仲憎班HD仔
某D HD 成日扮FT DEGREE人
都係D犯眾憎

有朋友以前同佢好好朋友
Stay唔得耐

依家嗰班好似fd 咗好耐 我見仲會一齊聚會
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

有朋友以前同佢好好朋友
Stay唔得耐

真係有啲似巫婆
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

成日周圍去旅行,我啲相都可以好靚啦

咁又唔一定嘅

普通呢D KOL都有一兩傻仔兵專幫佢地影相

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

大部分女仔夢想生活 所以紅都好正路
起碼我會為左睇靚相follow佢
其他女日日自拍都唔明有乜好睇

成日去旅行 又唔洗好似candytong咁返工
我都係

以前同校,嗰個唔係佢個女嚟

咁係咩關係

佢朋友個侄女嚟

真相大白了
咁佢依家皮膚有冇靚返

好番少少呀,你有follow 開佢?

有朋友以前同佢好好朋友
Stay唔得耐

真係有啲似巫婆

處?

KOL同學歷有掛勾架咩
性格唔太好
真人普通路人

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

吓Hanna chan係讀poly design HD喎
利申:見過真人同相無分別

落差唔算大,因為本身相都唔正
扮下偽文青FEEL

佢好靚女喎我覺得 氣質feel

D 雀斑多到鳩都縮埋WOR

同佢玩埋嗰埋都係氣質樣

都係ITC果D濕鳩偽文青STYLE 啦
氣質就談不上,R到人幫佢影靚相姐

不過佢朋友入面有兩個姐妹花,真心唔識欣賞,好一般路人樣

我都覺
Hanna chan其實係影相影得睇落有氣質
人地話哂model喎緊有人識影文青日本妹style配合佢自己努力營造既路線
唔係邊有咁多關於日本野既雜誌/鋪頭搵佢影相
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

點知 出街見到
佢隻眼分得好開

港航空姐個個?

條整容西不值一提啦屌

應該係Yanyan_c啦

佢個妹好樣衰

好濃妝好樣衰啲片又垃圾

佢好似黐脷筋

Yanyan幾靚 但個樣總係記唔住

個樣好奇怪
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

以前同校,嗰個唔係佢個女嚟

咁係咩關係

佢朋友個侄女嚟

真相大白了
咁佢依家皮膚有冇靚返

好番少少呀,你有follow 開佢?

少少喳 印象中佢好差啲皮膚,但ig 啲相皮膚超靚。
有follow 佢,同見過真人。

有朋友以前同佢好好朋友
Stay唔得耐

依家嗰班好似fd 咗好耐 我見仲會一齊聚會

我睇過Christy Lai live一次
有人問關於hanna chan既野個時佢跳過唔答
其他答哂

點解cty上到位

IG啲相好靚

呢個真

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

unun腳影下相打caption就有錢收
又唔洗自己拍片剪片 真心好搵
點解啲人咁有錢整容

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣
離一離題 有冇人知陳展朗咩料
聽人講佢係因為同班frd玩多p先同yaki散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞