一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

其實佢都有周柏豪照住啦大把錢

點解分咗手成個乞衣咁?

呢個咪係之前比人爆左做第三者果個女仔

張偉康點解消防員仲可以打甲一

依個?有冇詳細版本分生咩事
見到kayanyanc 依排好似勁唔開心
離一離題 有冇人知陳展朗咩料
聽人講佢係因為同班frd玩多p先同yaki散

Yaki離開左佢成個正常哂

我都覺 依家佢個男朋友不知幾有型

佢以前女朋友靚好多
好襯
candytong應該好唔鍾意小北
多毛nic一出咗個講關於套劇個post 第日就即刻宣示主權 公開曬 仲tag埋 好小家

其實佢好濃妝唔靚 又老 唔知all back 咩樣

對眼咁戚 一定好巴渣 有浸大陸feel
會唔會一all back就好似 anjay 咁出事 壽星公
candytong應該好唔鍾意小北
多毛nic一出咗個講關於套劇個post 第日就即刻宣示主權 公開曬 仲tag埋 好小家

有利益衝突既野點會FD到

呢個真

大部分女仔夢想生活 所以紅都好正路
起碼我會為左睇靚相follow佢
其他女日日自拍都唔明有乜好睇

成日去旅行 又唔洗好似candytong咁返工
我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

unun腳影下相打caption就有錢收
又唔洗自己拍片剪片 真心好搵

但又無辦法 唔係人人做到咁多followers
經營social media真係可以開學班教學

唔知佢要唔要買follower呢

依家有邊個ig 女神唔係買follower
d女神有邊個係真人好過相?

不如你問下有邊個女人真係好過相

點解分咗手成個乞衣咁?

Ck都玩哂3p
離一離題 有冇人知陳展朗咩料
聽人講佢係因為同班frd玩多p先同yaki散

Yaki離開左佢成個正常哂

我都覺 依家佢個男朋友不知幾有型

佢以前女朋友靚好多
好襯

有冇相

呢個真

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

好難講 但應該無必要 已經儲左好多fans
佢啲相真心高質 自己去唔到嘅地方都起碼可以睇下人地去

變左cty打手
利申:覺得佢唔靚 普通女仔樣

呢批第一水有曬FANS啦
新一批就難D,多數買LA/搵打手POST上黎堆下POST
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

個鼻同下爬尖到痴線
Btw佢好重大陸味

Joann有錢?佢以前成日偷野唔係咩
佢一入港航比人討論到痴線
唔知係咪受唔住打擊先去整容

佢整得好誇張
點解佢班fd都成日偷嘢
Ck做cotton on sale個陣又偷
Hebe au又黐埋啲有錢佬
d女神有邊個係真人好過相?

個個咩amber呢,依d細路女樣,可以禁多人follow

有波就係女神㗎啦 不過真心覺得佢個樣唔靚

Hebe 整到呢

點解分咗手成個乞衣咁?

Ck都玩哂3p

佢咁嘅樣都玩到3p?

佢成日去睇籃球比賽
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

仲有無料
個個咩amber呢,依d細路女樣,可以禁多人follow

有波就係女神㗎啦 不過真心覺得佢個樣唔靚

好多人屌佢wo

同上面提過嗰啲完全2個層次
呢條mk妹
我講先

唐紫瓊
Candy tong

年齡27,身高161,住銀湖・天峰,女校出身,港航轉國泰,溝仔無數上位快,妹妹頭。

利申 中同

已經錯左 佢住翠擁華庭
利申 男朋友住佢隔離個座

我都係

賣次廣告都收4,5K
緊係成日去旅行啦

好難講 但應該無必要 已經儲左好多fans
佢啲相真心高質 自己去唔到嘅地方都起碼可以睇下人地去

變左cty打手
利申:覺得佢唔靚 普通女仔樣

佢最近個次旅行啲相好靚
Merry so好黑人憎!
其實佢啲耳環係咪自己Design?
佢啱啱開始賣得耳環嘅
我上淘寶搵過一模一樣
而家都有 但邊個抄邊個真係唔知
Btw 佢同ck tongcandy 好撚fd咁

佢真係好樣衰咩事,咁樣就叫做潮流?
佢之前條仔混血兒,但係講中文,搞笑
其實佢哋係咪真係咁fd,扮熟

我有fd識佢....
見過佢真人 好高竇
同埋佢啲耳環好貴
呃啲妹妹仔錢
而家出埋泳衣 遮
正常人真係會買

係街撞過佢影相
真人得15x
矮到仆街

同佢個frd homei都老MK 扮撚曬潮咁

Hebe 整到呢

屌咗出聲
而家進化史
佢有冇a cup? 勁平
lm
點解啲人咁有錢整容

屋企有錢,Joann 住離島

佢真人係咪都咁靚

真人都咁既樣?

真人係咁嘅樣

搭港航見過佢,同相差唔遠,靚唔靚好見人見智,真人非常典型個隻大陸網紅臉,五官樣樣都好靚但無咩特別,塊面好細又尖得離譜同埋側面無腮骨,感覺好似啲人削過骨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞