一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
有人講una lam未

磨牙

依條女有咩好講
做倫敦金輸客錢畀客剃光頭扮生cancer係人都知喇下化
依單野真係柒到冇人有
佢個樣大執嘅 之前做坐枱 但整得幾靚

呢條女真係聽到連我隻狗都知佢d黑歷史
有無puuiki 同佢堆mk frd講下

呢啲妹 一個招牌擲死兩三個啦其實 唔明有咩位上到

Hebe 整到呢

屌咗出聲
而家進化史
佢有冇a cup? 勁平

係旺角見過hebe真人閪口閪面周圍啤人
Yanyan_c 有無more

其實佢中學已經幾靚
係依家箍左牙同識化妝姐

yanyan_c打手
佢真人真係好靚 笑得好甜 同相冇乜分別
以前上堂成日丁

佢係咪張芊芊個家姐

真人認識佢
絕對港女一個
佢讀嶺大已經話自己男友要做pi
識親啲仔都要有錢

無知一問 咩係pi?

最好笑係 有人係佢ig留言
問做佢男朋友要搵幾錢先得
話自己從來唔貪錢 冇貪男人一分一毫
自己好努力工作 搵返黎既絕對夠自己洗

收爹啦 冇錢冇樣佢會揀
由中學啲男朋友已經揀靚仔
到大左就揀有錢食好野
咁虛偽既說話都講得出

應該係介紹打針啦
有人講una lam未

磨牙

依條女有咩好講
做倫敦金輸客錢畀客剃光頭扮生cancer係人都知喇下化
依單野真係柒到冇人有
佢個樣大執嘅 之前做坐枱 但整得幾靚

雖然睇得出佢個樣整過 但佢個女個樣又幾似佢而家個樣先神奇

你肯定曾樂彤無整容?打針都無?
佢係有打針 佢做youtuber前已經講明會草錢打鼻打面
利申 知情人士 17歲已經係同班同學 日日一齊玩

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

原來佢單眼皮
有冇人識佢 明明普通樣 但聽講食好多仔

[member]冇見過真人 掂唔掂?
聽影相fd講性格唔差 但好撚多仔 仲要d仔唔多掂

真人成隻牛咁好撚橫
每日返學都化到戴面具咁

呢條女好攻心計既 好識耍手段
當初溝busking條仔都係咁樣扮可憐
借條仔上位 紅左咪轉手飛人

圍內人先知 睇住佢點樣扮可憐屈人同收買人心

睇黎同校 我當然唔可以肯定
只係佢本身五官都靚 近年真人再望
無咩分別
你又肯定佢有打?咩位
上面話joan有錢我真係第一次聽
聽到好多人同我講係佢單親 好一般
話佢份人幾拜金吓
發夢有人同我講佢中學比人包
真假就唔知

雜誌相同ig差好多

姐係ig相p過哂?
Morgan 未改名前其實有整過容
我覺得好成功好自然 性格上亦應該係女神中最真實嘅一個

Miyomm 雞格 真人好瘦好高平胸 講野超無營養
好姣又mk又假 有錢女 本身五官幾靚 我相信無整

無咩分別
你又肯定佢有打?咩位

肯定有打 下爬透明質酸 瘦面針
你講佢份人我都好同意 連我男朋友都係咁睇
都係個句男仔好少睇女仔唔順眼
不過佢真係叻女好勤力既 呢個係我好欣賞佢

留名好想知 同埋
上面話joan有錢我真係第一次聽
聽到好多人同我講係佢單親 好一般
話佢份人幾拜金吓
發夢有人同我講佢中學比人包
真假就唔知

雜誌相同ig差好多

姐係ig相p過哂?

呢兩張相都係佢中四 如果無記錯
個時佢個樣真係咁 但未節食未減肥
中五開始就瘦得好誇張 baby fat都無曬

無咩分別
你又肯定佢有打?咩位

你睇返佢以前返學啲相 如果我地係同校你應該有唔少
佢面形真係唔同左好多
有無人講下manchester yeung

好姣 對住男仔另一個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞