一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

Yaki Wong 男朋友既ex

好靚女 以前同佢一齊返工
真人又高又白又瘦 真人係真係靚過相

仲有一個Ericakei

前排又係狂去旅行 唔洗做 豪遊歐洲買Van Cleef 果啲
但旅行永遠單人照

結果隔左一排 發夢時見到佢同一個中年肥壯 頭髮唔多既四眼阿叔出現係機場

發完夢第二日 就見到佢po相 身處歐洲了

係咪老豆咋 佢好似影過自己屋企幾大, 又有養狗

係街見過同中年有肚腩阿叔橋手行街

唔係咁明目張膽下話 係街都橋手
我以為佢係tbg

Ig有post佢老豆,對下咪知係真老豆定sugar daddy

即對
佢爸爸睇相都係幾瘦果啲
但我發夢見到果個係肥壯同四眼架喎 應該橋手果個就唔係同爸爸橋啦

好似游B

好似游B

正牙呢啲
有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

發夢見到佢個樣同以前唔同左

google到d舊相
http://www.dcfever.com/photosharing/view.php?u=426510&id=1262531
有冇人知邊個Npy 身材幾正

Sa姐呢排開始放男友相出黎
之前見佢啲相幾靚同鍾意佢屋企佈置開始follow
有人話佢之前話自己一個人去旅行D相都係呃人?

空姐嚟,有時間就自己周圍去影相,好似講過全部用腳架幫手,見過真人,同IG啲相無咩分別
睇咗幾頁專登去ig搵下pat wong咩樣
好普通咋喎
留鬚冇男人味,感覺係專登留嚟扮成熟

空姐嚟,有時間就自己周圍去影相,好似講過全部用腳架幫手,見過真人,同IG啲相無咩分別

點解腳架可以影到咁靚
哩個post 好黑暗
女人有冇你地諗得咁恐怖啊
好靚 身材又岩岩好

google到d舊相
http://www.dcfever.com/photosharing/view.php?u=426510&id=1262531

....點都好
上左岸做少奶奶 同老公好恩愛咁
好羨慕
有無人講吓zoeppy同punhauyin兩姊妹?
兩個都好似唔洗做咁

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

但佢地本身係有錢,老豆揸法拉利

本身公屋mk妹黎架咋 老竇中左六合彩做埋暴發戶
如果唔係點會咁有錢英文都唔識多隻
兩個都好似唔洗做咁

有冇人覺得zoe雖然好有錢
但好有公屋mk味
靚係靚
不過係公屋mk既靚
兩個都好似唔洗做咁

但好有公屋mk味
靚係靚
不過係公屋mk既靚

硬係少咁d學識咁
好靚 身材又岩岩好

google到d舊相

....點都好
好羨慕

佢老公d車
好靚 身材又岩岩好

google到d舊相

....點都好
好羨慕

佢老公d車

佢地點識 好有夫妻相
nataliefongg
煙鏟
ex係警犬

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

佢中學同依家差唔多咁係因為你認得佢對眼(分得開)
其實你睇真啲佢個鼻高咗好多好多
山根位之前邊有咁高

方敏婷中學個陣方臉 同佢個姓一樣
而加尖到⋯⋯⋯⋯⋯

見過真人
普通中上樣 唔白
相睇好靚好白
同埋睇唔出咁大波

想知佢有冇整

中學都係咁嘅樣 加上化妝技術 應該天然

方敏婷 唔識講 好似條大眼金魚
同左陳偉成一齊

佢中學同依家差唔多咁係因為你認得佢對眼(分得開)
其實你睇真啲佢個鼻高咗好多好多
山根位之前邊有咁高

點解你地對佢咁有興趣
我岩岩睇佢ig覺得佢個樣好普通好假

佢未整時又唔露依到嗰到仲讀緊書時好pure好true
讀馬鞍山間私校培基
我喺佢未出名仲讀緊中學時已經留意佢
佢讀中學時性格幾好好玩得
但讀恒管出嚟做model之後喺恒管成日畀人話串
佢依家變到咁我都冇再follow佢
但佢仲讀緊中學時真係好有女朋友feel

中學搶人仔

點解腳架可以影到咁靚

好似Janice man 個樣
Lm

有無人識呢條女 好正 有波有腳有樣
係條仔薯d

Hello 師兄 低一f. 好撚憎佢

有無人識呢條女 好正 有波有腳有樣
係條仔薯d

有腳...樣唔差...
但波...唔覺有
兩個都好似唔洗做咁

但好有公屋mk味
靚係靚
不過係公屋mk既靚

硬係少咁d學識咁

邊度出身就係邊度出身
用錢都係堆砌唔到有錢人氣質
想向上流社會進發?人地成班由細到大國際學校/外國讀書唔識講中文架
你都係返公屋公園hea啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞