一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike
真心覺得cty靚同埋佢既相都好高質
不過自從知道佢開ig ac鬧自己既朋友就unfollow左佢

有冇摩牙details

cty真人太唔掂啦
真心覺得cty靚同埋佢既相都好高質
不過自從知道佢開ig ac鬧自己既朋友就unfollow左佢

有冇摩牙details

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

張眉已經唔係素顏喇
咁都做到女神
][/quote]
Hello 師兄 低一f. 好撚憎佢[/quote]
係 同佢班就知佢幾黑人憎[/quote]

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

張眉已經唔係素顏喇

整左下巴,拎返以前相睇就知,勁明顯sosad

more

見到好多自己朋友比人放出黎

起碼有七個 花生mode on

見證住佢地變化

有無人識呢條女 好正 有波有腳有樣
係條仔薯d

有腳...樣唔差...
但波...唔覺有

巴打食開大波肥西?

如果咁叫有波..你話有咪有囉

有冇人follow jayney_l 好似冇咩人講佢咁
好靚 身材又岩岩好

我都覺得佢幾清純 佢哋本身三姊妹係咪都有錢人 佢而家個老公係以前隻MK雞 Suki Lau個EX 散咗而家咪幾開心
見到好多自己朋友比人放出黎

起碼有七個 花生mode on

見證住佢地變化

巴打有冇興趣爆少少

Ck uchin 郭又溱 要告人

上星期六先係老銅見到正印同7HONG行街

kayan唔係成日換畫專食消防咩?
幾時又換畫?

佢同佢之前嗰個男朋友唔係結左婚咩?

係lor係lor
下次唔知又換邊位消防
好靚 身材又岩岩好

我都覺得佢幾清純 佢哋本身三姊妹係咪都有錢人 佢而家個老公係以前隻MK雞 Suki Lau個EX 散咗而家咪幾開心

整過容
佢之前係AKzone有post過自拍相
果陣仲靚過而家

靚就都靚但好普通 唔係因為染頭其實真係好平凡

tina個樣真係好普通
係宜加包裝得自己好靚咁
啲頭髮五顏六色
又用晒pro相機影相 執晒色 好難唔多followers
同埋真係平到

識包裝自己呢句真
同埋呢排日撚日睇到佢story post d sample出黎就好撚嬲
啲公司成set唇膏咁送比佢
送都算撚數 你起碼拍下片做個review都好
屌佢老尾條友又食又拎冇feedback比啲觀眾架喎
我覺得佢樣唔差 但好八婆格

好賤格 朋友信得過先比佢上
佢就去偷野
識著呢啲真係
有冇人識佢 明明普通樣 但聽講食好多仔

[member]冇見過真人 掂唔掂?
聽影相fd講性格唔差 但好撚多仔 仲要d仔唔多掂
好靚 身材又岩岩好

整過容
果陣仲靚過而家

我知啊 其他人ig見到佢以前個樣係唔同
同埋以前幾黑 依家白
佢依家個老公Richard 啲車真係j死人

有無人識呢條女 好正 有波有腳有樣
係條仔薯d

有腳...樣唔差...
但波...唔覺有

巴打食開大波肥西?

如果咁叫有波..你話有咪有囉

呢條女八婆黎 讀德雅轉左去陳樹渠既 高係幾高既 不過聽講好似搶人男朋友

利申:佢舊校
好靚 身材又岩岩好

整過容
果陣仲靚過而家

幾姊妹都似打針樣 不過舊相又差唔多 硬係覺得本身就生到咁 唔識睇呀
應該吾會有人講chan Tsz ying?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞