一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)

1001 回覆
181 Like 359 Dislike

冇人講佢既?
Follow左好多年 靚過哂上面d女神
又高又瘦又有身材又靚女

係街撞過三次.
真人同相一樣咁靚
有fd識佢
IG閪唔靚都咁有自信

有無人知呢條女咩背景???

IG做KOL R product.
係17到就 R 人送禮物

聽講做咗兩個月直播已經賺咗5萬

係 zoe d ex大部分都住屋邨

之前細妹Punhauyin同個有錢佬一齊時
日日出入啲高級餐廳 去ball 總之日日食餐飯都過幾千咁款架啦
Punhauyin Ex送俾佢既生日既禮物就係Cartier 鑽錶呀 Hermes手袋之類
佢老豆有次仲一鳩買左2隻有鑽AP俾Punhauyin同Punhauyin Ex 做情侶錶
Zoepyy 啲錶都唔平 都係個有錢老豆送

細妹個ex係李彩華ex黎,有新聞睇得返
幾個月前睇同緊fisherman lok個ex一齊

新聞話同李彩華一齊果陣ap問過李彩華借錢

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20120628/00470_005.html

https://read01.com/zh-hk/Jg8jzB.html
原來食過咁多明星仔
以為佢食開Model仔架咋
punhauyin同佢一齊時 好似20 歲架咋 蝕撚哂俾隻老牛啦

有無人知果班富貴空姐既料?
Matsz
Laumansum (ap同完punhauyin散 就同左佢一齊 仲好似求左婚 之前po過相又del左)
Fimiccc
見佢地成日去啲ball 釣金龜 Matsz上左岸做少奶之餘 仲不忘成日帶埋班姐妹去威

佢地好似有幾個女仔fd本身屋企都有$,laumansum個fd harmony就係其中一個
所以成日有ball去

Harmony 係屯門屋邨妹出身
乜水黎架

唔好係又女神唔係又女神喎

住馬鞍山,家姐同個有錢仔散左

無記錯佢地住帝峰皇殿
屋企真有錢 老豆開酒吧
佢之前有講過十八歲先跟返老豆住 十八前自己搵錢

搬左去elements上面住啦
18歲前佢老豆坐監呀嘛

聽講佢屋企係洗黑錢

punhauyin靚好多喎
zoeppy個樣好怪, 睇下個條jade琴日post個張相,同佢平時自拍d相唔同樣

Zoe真人勁粗魯
句句都粗口 講野勁大聲
不過真係好瘦

punhauyin咪又係爛口mk妹

冇人講佢既?
又高又瘦又有身材又靚女

係街撞過三次.
真人同相一樣咁靚
有fd識佢

住上環,見過真人,幾靚又高,佢個妹係 sa_c, 一樣咁靚

完全唔知點解會紅

好qq喎佢

Morgan以前真係靚好多,依家都唔知做乜鬼
覺得佢係同wongcarson散左之後就變到鬼唔似鬼咁

全盛時期既魔根真係好正
而家個陰唔知做咩

呢個時期唔算全盛時期
第二次同翻carson一齊先係最正
黑長髮 一字眉

對眼整㗎 真人同相好大分別
同埋有啲濫 但性格係好嘅

Morgan永遠係我女神

我愛你阿魔根
快D搵人爆csk_alison
條女好多黑材料

成日見佢老母係東涌馬會買馬

佢老母買馬關我鬼事😑😑
識tsangloktung
平時番學好串 好少同其他同學講野
成日自己一個 人地望下佢以為自己真係明星之後行開 唔想人地望
仲有上堂姣仔呢啲慢慢講
呢個有無人講

點解個個又唔靚又普通樣都叫ig女神

好多都唔知點上到位😂😂😂
係又女神唔係又女神

自己search 安安長大了 個tag 再睇下啲cm 唔想搞9人個女

Thank you!剛睇了!佢好大方認咗係自己個女,但咁樣令人更加覺得佢講笑

我有咁諗過 但後尾打消左呢個諗法

識佢既圈子入面真係冇人講過佢有個女,但個細路身分係神秘既

佢有張相認咗佢係佢個女 真定假
外表咁pure真係睇唔出佢有個女

Pure嘅人更加會生
唔忍心落仔

突然諗起,
嗰時傳佢同教會一個男仔拍拖,
然後車泳希之後離開咗教會,
有一次個男仔講見證話佢喺對上一次拍拖中做咗一件好錯好錯既事,
傷害咗前女友,
唔知係咪講緊搞大佢個肚

屌你咪撚亂估老吹啦
個男仔未返教會之前係play boy
講緊十幾歲嘅事
唔知就唔好亂估啦
好撚on9
人地有個女都吹到出黎
係細心睇留言嘅就搵到邊個先真係安安個呀媽啦
利申:兩個當事都識

冇人講佢既?
又高又瘦又有身材又靚女

係街撞過三次.
真人同相一樣咁靚
有fd識佢

sa_c 係佢個妹?

有無人知呢條女咩背景???

IG做KOL R product.
係17到就 R 人送禮物

聽講做咗兩個月直播已經賺咗5萬

咁既樣都r 到😂😂😂
呢個有無人講

哇我屌 真心唔明佢憑乜咁多like同follow 其他人唔講 呢個一定係豬閪 個樣謎一樣 張張唔撚同 究竟啲人中意佢乜嘢
識tsangloktung
平時番學好串 好少同其他同學講野
成日自己一個 人地望下佢以為自己真係明星之後行開 唔想人地望
仲有上堂姣仔呢啲慢慢講

呢件臭閪要rs外開post 講架喇🤣🤣

之前細妹Punhauyin同個有錢佬一齊時
日日出入啲高級餐廳 去ball 總之日日食餐飯都過幾千咁款架啦
Punhauyin Ex送俾佢既生日既禮物就係Cartier 鑽錶呀 Hermes手袋之類
佢老豆有次仲一鳩買左2隻有鑽AP俾Punhauyin同Punhauyin Ex 做情侶錶
Zoepyy 啲錶都唔平 都係個有錢老豆送

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20120628/00470_005.html

https://read01.com/zh-hk/Jg8jzB.html
原來食過咁多明星仔
punhauyin同佢一齊時 好似20 歲架咋 蝕撚哂俾隻老牛啦

Matsz
Laumansum (ap同完punhauyin散 就同左佢一齊 仲好似求左婚 之前po過相又del左)
Fimiccc
見佢地成日去啲ball 釣金龜 Matsz上左岸做少奶之餘 仲不忘成日帶埋班姐妹去威

佢地好似有幾個女仔fd本身屋企都有$,laumansum個fd harmony就係其中一個
所以成日有ball去

巴打爆多d料,見佢之前個樣唔係咁,應該整過

中同

割雙眼皮, 隆鼻, 開眼頭
見到都唔開胃

第一張相都仲認到
第二張相對眼勁無神

一張有雙眼皮
一張無

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

冇人講佢既?
又高又瘦又有身材又靚女

係街撞過三次.
真人同相一樣咁靚
有fd識佢

sa_c 係佢個妹?

Sa_c係佢fd,點會係妹
佢條仔好似係Frankie_rar
呢個有無人講

哇我屌 真心唔明佢憑乜咁多like同follow 其他人唔講 呢個一定係豬閪 個樣謎一樣 張張唔撚同 究竟啲人中意佢乜嘢

我真係睇唔透 其實佢個鼻同波同眼係咪整出黎

一張有雙眼皮
一張無

隻眼好似未開咁 成個咸濕呀伯咁
同宜家對眼完全唔同

一齊返過pt
真人唔係咁嘅樣
好L串 招呼都唔識打
啲客問佢野又唔識答
返去9fing fing咩都俾哂同事做

中學同佢識得耐嘅人都知佢性格狗
佢係表面上對住啲唔識嘅會懶nice
講得衰啲 對佢無好處無利用價值嘅佢係唔會理你
好高竇 揀人做朋友㗎
以前有事就搵我地堆姐妹 做model之後人都變埋

勁貪錢Tim

佢雞黎咖
佢大把野爆

有冇人想知佢啲衰野

原來食過咁多明星仔

Matsz
Fimiccc

所以成日有ball去

巴打爆多d料,見佢之前個樣唔係咁,應該整過

整容加執相 佢同佢個姊妹monmon_c都係屯門屋邨妹,不過harmony(本身叫mico)同佢班姊妹都有共同目標就係嫁入豪門 laumansum就本身屋企都有錢既,matsz入左豪門啦,不過matsz算係班女之中最正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞