NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報35 又一批批卡出

624 回覆
1 Like 2 Dislike
750w 4070ti super都夠推有突
係呀
幾年前都有
就咁買4070its 都開唔到4K?
我張2070 super 開balance 都打到callisto protocol啦
實玩到,問題係你開到幾高效果

舊到冇dlss/fsr既game開native 4k都輕鬆啦
點先出到呢d 圖 想睇下邊張4070s 比較好
有平買平
平卡同貴卡分別響散熱
但實際分別都係微乎其微
主要係N卡溫控做得好好
無必要追貴卡除非你想玩水冷
4090Dog
加價唔加量,唔係點支持個股價
而家嘅皮褸狗:我撚晒全天下,支那同美國算係咩
$2500內係咪最抵玩6750gre?
香港買唔買到6750xt?
上次幫frd砌 amazon 左
好似好平下 唔記得幾錢了
香港仲有6700xt,$2499,pricehk可以搵到
藍寶張7900xtx 8000 零蚊入唔入得過
去到9成會話2499冇貨,一係叫你買4060,一係叫你俾多300買來貨價6750xt
買4080s
但係同價只可以買丐版4080s
咁7900xtx 本身只係豪華版4070tis
而家買卡嘅建議係唔係
等50 series>4090>4070Ti>3090>3080?
用緊1080p 240Hz嘅螢幕,靜係擺得落24吋mon,日後應該用唔到更高resolution
純打機黎講中階卡係唔係已經足夠?
pm咗鋪頭話有貨應該唔會咁狗網上問咗有貨去到先話無掛
1080p 是但執張3060都夠做
洗鬼買咁勁
Nitro + ?
呢款好似係7900xtx最好嗰款
睇Reddit同其他外國評論
基本上 Sapphire nitro + 各款都係上品
Yes 非公版佢真係靚
已經出咗Super,有需要就買,唔使等50系。
而家咁嘅情況 AI需求+冇對手
出50系 老黃都唔會平畀你

你淨係用到24吋?連擺多3吋嘅空位都冇?
用到27吋,就建議...
等50系 or 4090>4080S(丐版)>4070Ti S>4070S
1080P淨係打機就求其啦,A卡,N卡甚至I卡都得。
不過而家好似冇晒3060/3060Ti,想用N卡應該得4060/4060Ti。
去到要加300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞