NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報35 又一批批卡出

624 回覆
1 Like 2 Dislike
我都有閃黑畫面/花屏問題,最後好彩fix到,用咗幾個月都無事
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60030&snA=631949

當時係得chrome先有呢個問題,用Microsoft Edge反而無事
有,連登弱智窮狗+最低等賤種會買,唔衰得俾人睇所以買完要打飛機係咁吹奏,默默忍受彈game, crash driver仲有stuttering, 買得AMD嘅人對遊戲體驗都冇追求,咩ray tracing畫質wfc, boot到機當贏
你條弱智賤種今日未食狗糧?
N卡有事就啞撚哂,屙完尿就碌返去個狗竇咪撚再出嚟鳩up啦
跟完呢個整 減少左好多 但都係有 啲硬件係唔係夠鐘了
你試下用其他瀏覽器仲有無呢個問題
有冇人知ROG 4090同ichill 4090溫度分唔大唔大
曾幾何時有個mpo bug, A/N都奶野,唔知關唔關事
咩事咁憎A咭多個選擇唔好咩?
想問問, 如果張4080 S跑TIME SPY 比網上D 人評測低大約3千分係是正常
美水? 我見到白色Label係Microcenter
佢架車左軚黎喎
HELLO
想問問A卡選藍寶石定係華碩?印象中藍寶石係A卡中最抵屌?
邊張,78定79xt
7900XT/XTX
其他冇問題
一直都想執下個post頭
但買咗4090之後就無動力

有無ching俾啲建議
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60030&sn=2446653其他人都會有呢個問題
就算外國都用呢個方法解決
我自己係set d3d11 +指令
轉opengl有d網會顯示有問題
https://twitter.com/Olrak29_/status/1775168910834401554

係咪過多兩日4090D都要禁埋香港了
一定係香港由治及興,尾國佬唔抵得,出矛蕉
要出4090D se
香港人 無得打機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞