NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報35 又一批批卡出

624 回覆
1 Like 2 Dislike
想請教 4080/4090 裝落呢個size既機箱 會唔會搞唔掂?

尺寸(寬x高x深): 206x 461x 420 (公釐)
8.11x 18.14x 16.53(英吋)

最大顯示卡長度 : 350(公釐)/13.77(英吋)

CPU風扇最大高度 : 160(公釐)/6.29(英吋)
長度應該得,厚度就唔知。
我4090裝crosair 4000d 機箱gpu長度360夠裝
但前面個360冷排+風扇會頂住
有冇人張A卡最近睇youtube會疾下疾下?
利申 用緊最新driver
thx
想問我用DELL 4K 60hz S2721QS, 5600x CPU, 650W PSU 而家用緊1650想買張ok夠玩PUBG 同lol 嘅話

是但買張MSI RX6750XT 好定買 4060 係英國見到 RX6750XT 大概£379 定係平啲買 RTX4060 Ventus £289 好

唔該大家
如果6650 XT Mech 8G 會唔會係性價比最好?
唔係你問題,係YouTube問題
佢逼人買會員,搞到好撚疾
用FF係laglag地
等5090 Ti OC

我係lag到好似死機咁款chrome
2024年仲有人買amd卡?
其實唔太關會唔會員事

因為連會員都會有片Cache唔夠嘅問題

似乎關紅海光纖受損事
Google CDN之間出現咗頻寬緊張
你係到講呢d野有咩意義?
edge都係一樣? 邊張卡
我反而係間唔中會閃一閃黑畫面咁

尤其一播片閃一閃reload 片咁

有冇人都係咁
6750XT
岩岩換zotac 4080s 頂佢原廠個支架會卡風扇 一開機卡卡聲響
好彩冇卡爛風扇 但都有少少莫名嘅肉痛
可能佢預你裝喺兩把扇中間?
應該唔會, 佢中間把風扇再大把少少, 如果SET 中間的話仲易頂住
應該預你打直條支架 唔係斜放
唔係應該垂直托尾既咩
睇返張卡正面, 應該係扇同扇中間個空位
但STAND 個腳位咁擺會冚唔到玻璃

而家見把扇轉到震下震下唔知關唔關事
講真,你無落訂,
無義務幫你留貨
你契弟開?
唔好意思 岩岩賣曬 呢張做緊優惠 考慮下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞