NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報35 又一批批卡出

729 回覆
1 Like 2 Dislike
到砌到50系嘅機 應該已經下年?
想請問一下gigabyte GeForce RTX™ 4080 16GB AERO OC GV-N4080AERO OC-16GD 有冇伏?見到8400左右好吸引
伏啦,人地4080super 白色都係呢個價,super喎
想問下預計年底出b 仔換機
到時想砌4090/5090 可以去邊度買
新蛋/美森呢啲仲寄唔寄到香港
定我要托外國朋友運番黎
新蛋買過4090,收到貨
上年年尾
newegg唔係畀人屌佢老千, 仲夠膽係果度出??
咁你咪係香港食貴價水貨囉,又冇人逼你係newegg買
講多少少?
諗緊年尾newegg 買定飛日本/台灣
比中資買左,耶穌等人輪住屌過佢,Reddit都有po話佢d貨有問題又退唔到$,同埋你唔發現以前長開果個新強po無左好耐咩
想問1080p用4070ti s會唔會太浪費
唔會
因為你個moon會壞
平平地換部2k moon就啱啱好
諗住暑假砌機睇中ASUS既4070TI S,發現佢有背插版
但上網Search過請問依家係咪一張白色背插既B板都冇?
未來會唔會出? 定係黎緊CPU換代既時候先會開始有
巴打睇吓 MSI project zero 掂唔掂?
我睇過阿,啲甲係好靚佢唔Support背插顯示卡wo
大陸先有tx b760-btf
香港/外國得TUF Gaming Z790-BTF 先係白色+ 背插顯示卡

btw 個人覺得唔值得買btf 版嘅顯示卡 你第時唔用想放出去應該極少人會買, 用返普通版都只係多條線,外觀上都接受到,而且多啲選擇
到時又等60系好啲
好過我小小
粒U都係第9代
Thank you

都喺,冇理由加多千幾為左唔使望條顯示卡線
請問下我張技嘉rtx 3070 oc gb 咩都唔開都長期50度,係咪正常? 如果間房開冷氣會好啲42度左右
技嘉係垃撚圾,你打機冇過83就得
正常,而家啲卡通常60度以下風扇會停轉,慢慢積熱idle 50度算正常
感謝,最近玩DQX offline 打打下跳咗出去跟住黑畫面,然後風扇勁響。 應該係張卡過熱,我睇返成89度,但隻game 明明要求唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞