Trip.com 警世 買完機票上唔到機!! 損失幾皮野

1001 回覆
1626 Like 68 Dislike
你出左 e ticket 未?
要知死因先叫人唔好去加沙咩屌你
買完機票會出一抽6個位數字英文組合, e.g.: ABC12F
去返官網就搵得返張機票
信携程唔驚
ctrip+攜程 國內外訂過200單
無出過事
你自己柒出問題就咪賴三賴四
今年係booking.com買咗全家五條友來回機票,臨飛先發現佢幫我哋改遲咗成個月,期間瘋狂打電話俾客服想維權都冇用,最尾on99咁買過曬啲機票Booking.com死全家
Between 1 同 4 唔太 make sense
佢話 between 1 & 2 或者 3 & 4 都 make sense

而且你係 1 已經 kick 住 no bilateral agreement
張票存在,佢 check in 唔到你去北美
咪 check 到你去韓國
你到左韓國,自己去拎行李,上返 departure hall 去再 check in 韓國去北美o個段
trip.com同永安財政係咪唔穩定先會咁
唔係啲account manager請黎做乜
我果次係去到秦國無booking
要打番去香港搞
果時無skype
用電話卡idd
打到去係咁聽音樂
直到有人聽
講講下無晒餘額斷線
要係咁去增值
又聽多次音樂
屌佢老味
Why
經agent 訂嘢係咁架啦
鬼叫平一千幾百咩
你唔介意一千幾百咪去官網訂囉
我都會send email問
但就會直接話喺邊個邊個平台book左,問係咪真係confirm左
大波妹係咪運氣都大d
咁去咩網買? 淨係一味話抵死又唔俾建議
買過幾次都好彩無事,通常有兩封Email,一封係Trip果面確認訂單,第二封就係確認出票
巴打,你地都錯埋。錯既係買$380飛,因為睇尹光一定係買$780先夠過癮
官網。
我見幾乎所有巴絲都話,冇一個網係絕對靠得住,但我覺得可以搵agent
上年去北美,搵agent佢幫我訂好晒酒店機票,超爽
Hx628?
正常人都唔用呢D 網book 機票
成堆人都講要穩陣就去官網買
你盲定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞