Trip.com 警世 買完機票上唔到機!! 損失幾皮野

1001 回覆
1626 Like 68 Dislike
Trip.com衰咗仲有永安個名可以用
你睇下樓上班人
咁agoda book完再send email comfirm係咪穩陣
佢段嘢都幾唔make sense....
你自己日日飲東江水
咁去歐美同有錢人有咩關係你活左係上世紀?
都唔細,當地中價酒店嚟
不過係夜check in (見上面有巴打話會彈agent客)
佢11點最遲check in,我10點半先到
但又有房比我,冇理由要彈我
唔知真相啦,我一樣繼續用agoda,因為agoda最平
我旅行都係trip.com買package,未出過事
最好早D做埋online check in就更安全
好多人太老定
想大安旨意唔check booking 嘅話
建議所有野用晒官網
一邊買futu同阿里巴巴
一邊笑人用trip.com中伏
岩岩係Skyscanner經trip.com買左cx飛韓國既機票
到而家都未出到機票 有啲驚中伏
但信用卡又扣左錢
第三方平台好多時只係幫你格價,
然後將幾間唔同嘅航空公司拼埋一齊俾個最平你
本身航空公司唔係同一個聯盟,或者唔係同嗰張機票出票
基本上唔關航空公司。
你比得380就預左山頂位啦
靚位一定內部飛 前排位都要1500蚊
尹光我估前排差唔多1000
一向連仔通ge野信一成就好 訂過十幾次都未試過有問題
Trip.com 警世 買完機票上唔到機!! 損失幾皮野
https://lih.kg/bDOHQdV

呢個係死因
要合作咩?trip.com當代辦幫你book唔得?
永安有時好平
其實都係搵嚟講
我用好多次agent book都冇事

真係要出事既 就算直接係航空公司買 到最後都可以因為超賣冇得上機啦
Online check in入咗個機票號碼,佢彈個prompt 話80x字頭機票先可以online check in 我個幾張好似係86x , 諗住係經agent book 所以有咁嘅安排,點知
咁姐係發生咩事先得架,睇完咁多字都仲未知咩事
但見其他網站都話已經冇房,唯獨是 trip. com 竟然話有房,仲 book 到

一定係間酒店問題啦
到底有冇睇篇文
羅冠聰咁識玩?!咁就可以離開中國,之後再申請大陸成條村啲親戚移民埋
酒店就一定要email
機票喺官網直接入no. check
so far 都穩陣
I won't test my luck again
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞