[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (106) GM only vs the Rest

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我係樂天見到kenko 67mm no.5 $300有找未連運費,係咪都差不多
之前諗住唔block就係間中睇佢on9有得笑下,點知越黎越下欄真係無得勉強
證明佢真係唔係扮,份人係真係咁
無計 爛泥係咁
睇黎連登好多post霸
全世界都係post霸
因為佢話自己撚緊狗
佢覺得你打字覆佢就係佢玩緊你
我唔知佢係霍金定乙武洋匡覺得打字咁難
互屌同玩膠有唔少
但keep住玩成年既
叫小氣
慣左2470gm2 同50gm, 而家連用24gm 都覺得唔夠利
不過都係iphone up ig, 是q 但
最弊係有人會覺得條on9仔既睇法好正確
玩左成年都無變過無進步過
叫做啋佢都嘥氣

可能到sony 出2470 第三代佢啲comment都係果句式
eg. 2470 iii搞撚掂 一定2470iii

岩岩係咪有人講呢呢隻?
d價ok,書展?
Laikok 將於7月19-25號在會展內的消閒博覽會擺設攤位,屆時將會有很多圖麗鏡頭和Kenko Filter 以特價發售, 數量有限,大家請盡早到會場購買.
利申非打手
一定係你地係咁講,搞到我FB彈出黎
big brother is watching you

70% off都只係貼近日森個價,香港代理食水有幾深
日森買番黎mark-up 30%賣比你哋
數毛都係自high下
其實唔係靠影相揾錢
點都係自high嫁啦
收到你 買No.5先 1.2真係好正 我見到$450蚊屌唔屌得過
根據巴打們嘅分響,應該日森最平,其次呢幾日有個展平平地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞