[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (106) GM only vs the Rest

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我反而覺得太窄難構圖
A6400加左個smallrig 同木柄真係好好揸,同型左好多

雖然重左百鳩幾g
FACT CHECK
DPREVIEW迫害SONY
咁買apsc做乜
同一個lighting setup隔左兩年個出光量唔同左都可以理解既
不過有factcheck呢個習慣都緊要
A7IV+28200+1.8定焦
1635gm 旅行實唔實用
A74+T28200或者T35150
無話實唔實用
睇你去邊 有無女 主要想影咩題材 想方便定咩
好難一概而論
唔該曬各位 見大家都推a74+T28200 睇完個重量都唔錯 唔會太重可以周圍攞去影 反而t35150就好似太重
想知Sony係咪最好都係買行貨
我都係,然後加多個指柄,仲重過部A7iv
想問下雙成買Tamron係唔係仲係七年保?
手痕想出枝35-150
最初有d重好唔慣 但用用下可長期手持 拉到400定住都得得地
35mm真係掃街幾好
暫時用50-400掃街真係方便到核爆 夠光猛個時影出來銳到𠝹手 不過一陰天夜晚收收地皮
真係嗎?我用左成年35gm掃街都係影得唔好
好怕行得陌生人好近去影相
日馬網購ed
巴打直運定集運??
日馬直運吧 dhl 第二日到
想入手A6700 + kit 鏡18-135
我見Sony online shop 要8月先出貨
係咪街舖都無貨想7月底去旅行前入手
a6700 (連鏡頭)預計取貨日期:7月21日起
a6700 (淨機身)預計取貨日期:8月下旬

限時預售禮品*
送 SF-M 128GB SD 記憶卡(價值:$599) NP-FZ100可充電電池組(價值:$550)(贈品已滿額)
* 數量有限,送完即止,優惠期至2023年7月19日

唔抵喎,想知係咪真係咁多人訂
送電都唔抵咩?
(贈品已滿額)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞