[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (106) GM only vs the Rest

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
2470又比sigma做唔知sony做咩
6700有冇, a7iv我幾鐘意用in同fl
行貨全新都係3千中無謂買水啦
邊間做Lee個價,上price望全部都係4k以上
行轉星際逐間問
我係你就會買枝大光圈定焦玩下.
除非你好需要standard zoom ,又要質素就買24-70GM2
有,而家新出大部份都有creative look
買6700套富士lut
用神牛閃光燈同引閃偶爾會彈無法識別裝置嘅警告
有時甚至係no connection
有無師兄知道可以點解決
雖然知副廠嘢多少都會有啲問題 但無諗過會咁棘
屋企test嘅時候係ok 一帶出去用就影唔到 幾次都係咁
我都係
推返出嚟入返去又得

屌佢
試下引閃用channel scan睇下有咩channel冇人用,因為神牛行2.4g同wifi好易撞channel而搞到用唔到
巨蛋用70200當ultra wide?

坐arena最前先影到半身
50-400既50mm果段細live house未必影唔到既
但50-400呢個要影人真係差啲, 除非用長焦果邊影
又2470gm2,係咪好似金鋼棒無限伸長
想問演其實買到邊行,位應該緊要過鏡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞