[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (106) GM only vs the Rest

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
對住你條on9仔都係唔使認真
自己嗰隻?
認真講句
之前試過紅館睇演唱會,背台第一行,我用70-200都只係影到全身,仲要唔係full screen 個隻,同場啲die hard粉個個都起碼300 400mm
睇d唔睇d
同d淨係識斷章最義既人一撚樣
想問下a6700同fujifilm既x-s20 邊部好d
For去旅行影下相用 個人覺得fuji d色調得靚d 同方便d 有冇建議?
你都識講個人覺得fuji d色調得靚d 同方便d
其實一早已經心裡有數
咁就去馬唔好諗咁多
但a6700 影相質素靚d 性能又好d 大家都係差唔多價
你真係好人,而家個post都冇乜人想理佢
等佢單機下咪算
但你有冇心機影完之後逐張執番隻富士色出黎先
如果嚟緊旅行想影星影銀河,日頭影下風景咁入邊支定焦好?因為想等16-35gm2,但睇嚟有排都未出

我本身得a7c + t28-200
難啲
不過sony 好似多野玩d 要自己執
咁答案都好明顯
6700就算影相質素靚d 性能又好d, 但影出黎都唔係你想要/鐘意果隻色
平平地Viltrox 16mm 1.8嗰支
咁啱今日心情唔係咁好
用佢黎出氣一流
你咁講又啱
同我一樣. 呢幾日又打風, 老細又放假. 個人好freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee開心子
水同行啲保養期大唔大分別?定收支2手算?
我覺得你有心等1635gm2既話就收支平平地既2手頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞