[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (106) GM only vs the Rest

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢張其實原圖睇番都算實了
可能upload上來畫質再差咗
反而最尾嗰張全開光圈就真係矇咗少少冇對得準對眼
係呀,我一直都好多謝我父母嫁,佢地無教到我好似你咁講兩句唔夠講就講人老母,不過我唔怪你嘅,睇你個句子得知原來你無嘅,本人深表同情

有冇師兄去行呢個展覽?想知龍仔有咩優惠 (準備入支28200,唔知展覽價平定街價平d)
如果純粹身痕嘅等一排囉,等6700平啲搏下cii出,呢個moment,c同6700都唔算太好選擇,除非你無考慮過c/cii,咁我覺得6700都可以叫新玩具嘅
無話發唔發洩嘅
都無理佢咁多個po,咁都借啲意辣下我咪撚下狗
同你一樣,今日好得閒
還返個鬼妹俾我,好可惜呀呢啲得一次機會,影唔到就無左,不過真心覺得玩手動鏡真係有難度,respect
好似你咁上網吹下水都要當個老母死左,我就真係唔出世好過

btw,襯返你個人可以再低劣少少添,你咁樣講下粗口真係刺激唔到我,你而家好似啲小學生睇完陳浩南扮古惑仔收數咁
Tarmon 2875
Sigma 2870
唔就得講係2875 ii
T2875
+1k T35150
Standard zoom= tamron 2875g2/sigma 2870
Tele zoom=tamron 70180
再遠d sigma 100-400
呢d都係8k內
係係係,一定你最叻你最唔廢

係呀,真係刺激唔到如果你突然講野有內涵返我反而會嚇一嚇你繼續
你做緊嘅野好符合我對你嘅觀感
35150二手價?
水貨9k
投35150一票,加多唔多,距離多左好多
個post每次突然推咁快都係同一個原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞